most egyelőre a kompresszor lesz cserélve.. cső talán nem kell, de majd kiderül , h esetleg elfáradt-e vmi tömítés a majd 5 havi feltöltetlenség miatt.. :)
szárító szűrőt is javoslnak cserélni kompresszor cserekor ill. szívem szerint kicserélném a radiátort ill. az egyik nyomáskapcsolót, mert pár éve kitört belőle a vezeték, ugyan visszaforraszottuk, de nemtom meddig bírja :)
szállítással együtt 284EUR volt..
Aha, tényleg ugyanolyan! Eddig ilyen csatlakozást nem láttam még! Illetve kaptam egy csövet (ami igazából 2 cső), aminek ilyen a csatlakozása és nem értettem, hogy hova a fenébe csatlakozhat! Most már tudom! :)
Tényleg, neked nem kell az a cső? Odaadom szívesen! :)
Mennyi volt a komresszor, 80K?
mellesleg a sanden típusszámot ill. a gyári cikkszámot is leellenőeriztem, nem egyszer.. elhiheted ennyi pénzt találomra nem dobálok ki.. :)
persze biztos, akkor lesz, ha megérkezik :)
Ez fog bekerülni a vasadba? Csak mert a csatlakozása nem lesz jó SZVSZ! Most rakom majd be én is klímát és a kompresszor csatlakozója "rácsavarós" és nem "belecsavarós", mint ez a képen! Ilyet egyébként 155 8V-ben még nem láttam!
na, hát ezt "jó" hallani.. f@sza..
pedig az enyémet is majd át akarom nézetni, meg megcsináltatni, amit kell, de csak, ha lesz másik mellé..
de ilyeneket hallva.. lehet, jobb, ha hozzá se nyúlnak.. :)
Engem max a BoB érdekel. Ezekkel a csapatépítő progikkal úgy vagyok, mint a Valentin nappal. Vagy a Halloovinel. Jenki majmolás:) Autó mustra OK. Én még fizető parkolóba sem szívesen járok. (elvből) :)
Hétvégén Stuttgartban voltunk, veterán autó kiállításon-vásáron, itt is lehetett válogatni.. :)
Volt piac csarnok, valamint külön alkatrész csarnok is.. Alfához nem találtam különösebbet.. :)