hát kikell számolni ,hogy hánynégyzetmétert fogalal le a sok pont és ,hogy hány négyzetméter fehér van:-) 60% nak kell lenni az autón a beírt szinből nem? :-)
jaja..ojannokkal bujnak be este a bokorba.. csak valaki rágyujt és az öngyujtó is akkora fénytad ,hogy csak ugy csillog ,hogy idebújtunk..idebújtunk... :-)
Pont ezen gondolkoztam valamelyik nap :))
Este telibe világítottunk egy rendőrkocsit oldalról és a kék része visszaveri a fényt. Akkor gondoltam, hogy milyen érdekes lenne, ha az egész kocsi így nézne ki :))
Mondjuk én a színét most már hagynám. Végre :)) Csak matricázás lenne. Azért meg szerintem nem szólhatnak. Némelyik (reklám) autó sokkal durvábban néz ki.
Pl. a Piros pöttyös, túró rudis autónak milyen szín lehet a forgalmijában? :))
Én is ezen gondolkozom, matricákért amúgy büntethetnek a jardok? Így ahogy most van a kocsink így elegánsan sportos, viszont ha felmatricáznánk akkor meg rally kinézet lenne ami meg enyhén szólva iszonyat király :). Én sok-sok fekete színen gondolkozok és belecsempészni egy kis sárgát vagy zöldet, ezt "tervezem" :)
Én is szerettem volna felmatricázni a kocsit. Csak előtte le kellett fújatnom a jobb oldalát, mert volt benne egy színárnyalat eltérés a jobb ajtóban. Most kész lett. Viszont most meg azon tanakodom, hogyha felrakatom a matricákat, amiket már kinéztem, akkor annak örökre ott kéne maradni, mert, ha vmikor mégis leszedném, ott maradna a nyoma. Amúgy lebeszéltem már egy tuning céggel, hogy kb. egy tizesért legyártanák nekem a matricát.
Még nem tudom mit csináljak :))
Jaja, erre gondoltam, amúgy gondolkoztam rajta hogy az autómnak kéne vmi moderált de mégis verseny kinézetű matricázás, de nem tudom hogy lesz-e vmi belőle. :]