Fehérvári és környékbeli cartársak nem lehet elég korán be harangozni !!!! Jó szokásunkhoz hiven konvojt szervezünk a Fehérvári nagy tecsko parkoloból 04.18-án most az erödös talira!
Idő pont 18-án reggel 7:00 és 7:15 között :-))) elöbb szabad érkezni később is de akkor mi már indulunk!!!! GOOOOOOOOO Komárom! Mindenkit szerettetel várunk!!!!!
Kérdésekkel hozzám illetve Goodboyhoz forduljatok !!!!
Majd itthon lefürdetem őket a tali után és, ha mégse ők lennének, akkor felteszem a fotóikat ide. Hátha valakinek ismerősek lesznek :)))
Cserélhetünk is :)))
Sziasztok! Júj.....Lehet,h csúnyát fogok kérdezni.... ööööm,szóval hogy ha nem tudok(tudunk) a saját Alfánkkal jönni AlfaCitybe (ami valószínű, mert az őseim 170 km-re vannak, nem valószínű h odaadják a "kicsit") akkor az csúnya dolog, ha egy bérelt Alfával állítok be? Ér ilyet? Még nem voltam alfa talin de most már nem bírok magammal és a helyszín is nagyon klassz.....
A mászófalat 5-14 éves korú gyerekeknek ajánlják, és nyilván nem az a fajta aminek szögesdrót van az alján - hasonló az ugrálóvárhoz, csak kicsit meredekebb... :)
Egomban mindig nagy sikere volt az ugrálóvárnak, viszont az arcfestésnek nem... Egyszer hívtunk arcfestőt, de finoman szólva sem rohamozták meg a kicsik :) Kíváncsi vagyok idén mennyire lesz sikere...
Picit sajnálom, hogy nem lesz ugrálóvár, de bízok benne, hogy a beígért gyerekprogramok lekötik a gyerekek figyelmét. Egy 4 és 7 éves gyereknek az a mászófal vagy mi, nem hiszem, hogy használható lesz. Pláne, hogy rizsáznak magasba menni :)
Arcfestés jó. Úgy alig szoktam megismerni őket :))