Whiteskull2006-01-07 12:23:38 // 720
Egy kis mézespálinkával, és unicummal fűszerezve. :))
Buksi2006-01-07 12:22:43 // 719
Jól néz ki! Bemelegítésnek meg jó volt az a kis hólapátolás, nem? :-)))
Charlie 1662006-01-07 12:18:20 // 718
Nade.......
Ne tettesd magad rutintalannak...:):):):)
Bár én nem vótam ott, de azt ne mondd nekem hogy nem hallottad még azt a varázsszót hogy "laposüveg" meg azt hogy "forraltbor"..:):)
csocsi2006-01-07 12:16:27 // 717
Nem fáztatok a bogrács mellett? :-)))
Charlie 1662006-01-07 12:15:28 // 716
Erről jut eszembe.
Szeretném kérni a T Egomi tali szervezőit, hogy idén is igényt tartok a sűttkóbászos bodegára.(A savankás kisfröccs az most nem kötelező)
Ha nem lesz akkor nem megyek !!:D:D:D:D:D
Whiteskull2006-01-07 12:12:14 // 715
csocsi2006-01-07 12:00:30 // 713
Ha egyáltalán még látna :-))
Buksi2006-01-07 11:57:18 // 712
Jobb, bizony! Nem szívesen találkoznék vele egy sötét sikátorban! :-)))) Csak egy hosszú zöld csíkot látnál! :-)))))))))
Whiteskull2006-01-07 11:48:16 // 711
Láttad te is nem? Brrrrr.... !
Jobb a békesség. :)))
Buksi2006-01-07 11:46:23 // 710
Megijedtél a lézerbaltátó, mi? :-)))))
kando.2006-01-07 11:42:40 // 709
Hehe :-)))
Egs! ;-) Igy utólag is..
Te is tudsz élni :-)))
Whiteskull2006-01-07 11:41:43 // 708
Jó reggelt mindenkinek!
Az előbb topic-ot tévesztettem, és lesúlytott a lézerbalta. :-))) (Bár az volt a topic címe, hogy "te mit töltesz bele?")
Így most itt a helyén is megismétlem!
Én például tegnap Soproni Kékfrankosból párolt pálinkát töltöttem, majd egy kis sárkánysört. Amikor aztán a sör elfogyott Balatoni olaszrizlinget kellett tölteni. Hát ezért is keltem most. :-)))))
Mike.2005-12-30 11:15:48 // 706
"Kis" halászlé !? :-))))
És nagyon finom volt!
csocsi2005-12-30 11:11:43 // 705
csocsi2005-12-30 11:10:23 // 704
Ők a vendégekért vannak és nem 1 hét alatt akarnak meggazdagodni :-))))
bb182005-12-28 20:56:07 // 703
jaésmégegy a helyi tálalást látsd az 560-as hozzászolásomban !
nemrég találták ki, de bejött mindnkinél.
csocsi2005-12-28 20:53:05 // 702
Akkor ez egy király hely :-)))
Ide tényleg érdemes elmenni :-)))
bb182005-12-28 20:52:19 // 700
nem véletlen hogy minden családi összeröfit náluk tartunk, vagy elhozzuk a cuccot és otthon dorbézolunk.
már a haverok is rászoktak.
karácsony elött a haver csinált egy céges bulit. 25 ember volt ( nem voltak gyerekek ) és 3 db 4 személyes tál kifogott a társaságon. hát ennyire kiados. amugy minden ételük ilyen mennyiség, a gulyásuk is csoda és a töltött káposzta is. baromi jol föz az öreglány...
Mike.2005-12-28 20:51:26 // 699
Figyu...khm .... arra is jó ! :-)))))))))
csocsi2005-12-28 20:48:51 // 698
A kép alapján szép, de úgy látom ehető és nem is drága volt :-))))
csocsi2005-12-28 20:48:06 // 697
Ja, már féltem hogy meg kell inni :-))
bb182005-12-28 20:44:31 // 696
na csak hogy érdekes is legyen
egy db 4 személyes tál a következöket tartalmazza:
4 szelet ( kistányérrol lelogos fajta ) rántott hus
4 szelet párizsi szelet ( ugyanakkora )
4 szelet fokhagymás natur sült hus
4 gombafej rántva
4 rántott máj
4 rántott sajt
sültkrumpli, rizs dögivel
savanyuság ( savanyu káposzta, almapaprika, kigyouborka, csemege uborka ) mélytányérnyi mennyiség.
diszités stb.
a tálat nem hivják sem böség sem egyéb jelzös tálnak. náluk ez egyszerüen ilyen.
mindez egy 5 fös (4,5) családnak ( mint mi ) három föétkezésre böven elég
összesen 8500 ft. szerintem nagyon megéri. :-))
Mike.2005-12-28 18:48:39 // 695
Szerinted? ... Hát berugatni! :-))))
csocsi2005-12-28 15:17:14 // 694
Ti aztán tudtok élni :-))))))
csocsi2005-12-28 15:16:59 // 693
A sör miért kell hozzá? :-))
Charlie 1662005-12-28 14:29:36 // 692
Félreértések elkerülése végett poénnak szántam !!
Charlie 1662005-12-28 14:29:13 // 691
Malacot? :):):)
Na akkor ez sem valami hithű kosher brigád :):):)
Bevallom őszintén, sem a muzulmánokat, sem a júdeaiakat nem értem.
Hát hogy a bánatba lehet kihagyni a cigánypecsenyét fokhajmáve, meg jó üveges szalonnával. ?:):):)
Nem is térek meg egyhamar, bár a muzulmánoknál az a többnejűség ölég csábító !! :):)
Gabriel2005-12-28 14:12:59 // 690
Ma egy Robin Hood nevezetű íjjászclub-vendéglőben voltunk ebédelni. Menüt ettünk ami két étel volt 550 Ft-ért, miközben egy üvegen keresztül láccik ahogy nyilaznak az emberek. Aki Fehérváron jár oda menjen, jó hely és finoman főznek.
bb182005-12-28 10:23:41 // 689
sajna a képek nem valami jok, még tanulni kell az uj gépet.
bb182005-12-28 10:22:35 // 688
Mike.2005-12-27 20:20:14 // 685
Az alap az víz, só, bors, babérlevél, egész vöröshagyma, egész fokhagyma. Ezt összeforralod, lehűtöd és a malacra öntöd. Olyan edényt válasszatok amiben teljesen ellepi a páclé. Egyébb fűszerrel is kiegészithető az alap, de az is elegendő. Az idő 3-7 nap.
Sütés közben szalonnával és mézes sörrel felvátva kenegetni kell. A fülét és a farkát alufóliával be kell tekerni, mert megég. Ha egyébb kérdés van szólj. :-)
GEORGE2005-12-27 19:51:25 // 684
Szeva urak-hölgyek.
A barátomék malacot akarnak sütni újévre.
Tud valaki valamienpácot hozzá???
csocsi2005-12-19 20:59:16 // 683
Akkor reggelig már kihúzod valahogy :-)))
mszabika2005-12-19 20:50:45 // 682
csak ezt ettem :DDDDD
csocsi2005-12-19 20:16:21 // 681
Te ilyenkor még tudsz enni? :-))
mszabika2005-12-19 20:15:18 // 680
csocsi2005-12-04 20:30:04 // 679
Remélem jól laktál azért :-))
bb182005-12-04 16:50:21 // 678
és ehez mit szoltok :
( a mai ebédünk volt )
Pulykamell szeletek enyhén klopfolva, fokhagymás tejben áztatva egy napig, majd zsemlemorzsában megforgatva kivajazott tepsibe, nyakon önteni tejfellel, és böven megszorni reszelt sajttal. igy addig sütni amig arany szinü nem lesz a sajt.
mit mondjak, valami isteni.
GEORGE2005-12-04 15:45:05 // 676
Hát ha egyszer nekem készült .-))
csocsi2005-12-04 10:00:55 // 675
Más "tollával" akarom mondani süteményével ékeskedsz? :-))))
bb182005-12-03 19:27:51 // 674
semmi gond, majd megoldod valahogy. ügyes gyerek vagy te ! :-))
GEORGE2005-12-03 18:08:54 // 673
Egyenlőre az van tervbe, hogy most Kando777 jön paksra , de szerintem addigra elkopik ez az adag, most épp itt van mszabika is aki segit az eltüntetésben :-)))
bb182005-12-03 18:05:25 // 672
hozhatnál belöle ha jöttök kandoval. :-))
mikor is lesz ?
GEORGE2005-12-03 17:00:21 // 671
Mikor még lágy volt, miért ne :-)
Nem a sütés után hajlitotta :-))