Edyboy2007-08-05 23:20:29 // 1420
Ennek örülök,még remélem látlak itt.Amúgy Szombathely se rossz hely
Edyboy2007-08-05 23:17:44 // 1419
A megrágott dolog már máshol volt.A képen levő csodálatos költemény még vár a sorsára.Amúgy biztosítalak,hogy rendkívül ízletes volt a burger.
Whiteskull2007-08-05 23:15:58 // 1418
Imádom Tokodot! :))))))))))))
Edyboy2007-08-05 23:14:16 // 1417
Gyönyörű a dunakanyar,szeretem.Irigylésre méltó ott egy telek.
Ati_QV ®2007-08-05 17:42:18 // 1416
Jó is az ,ottt van a szüleim telke! Az oldalamon a dunakanyaros kép ott készűlt! ;-)
12007-08-05 17:29:17 // 1415
És miért nem grilleztétek!!! Az lett volna az igazi!!! :-)))
csocsi2007-08-05 17:26:44 // 1414
Vaze az utolsó képen levő megrágott valamit nem kellett volna feltenni :)
Edyboy2007-08-05 16:47:36 // 1413
boyci2007-08-03 17:25:21 // 1412
itt is csak a kis zászló a lényeg, amivel kaja után a szádban művelődhetsz....:DDD
csocsi2007-08-03 13:21:23 // 1411
Ja, akkor nincs hozzáfűzni valóm :))
Edyboy2007-08-02 19:37:54 // 1410
Nemtom,adták.És én pont éhes voltam és jól jött.
csocsi2007-08-01 08:41:28 // 1409
Vaze az a sok krumpli mihez kellett? :))
Edyboy2007-07-31 21:45:34 // 1408
Edyboy2007-07-31 21:40:33 // 1407
Aszem olimpia szelet vagy Olimpia valami.
Edyboy2007-07-31 21:38:34 // 1406
csocsi2007-07-31 18:48:24 // 1405
Az íze is nagyon jó volt :)))
csocsi2007-07-31 18:47:57 // 1404
Hogy őszinte legyek nem a nevével voltam elfoglalva :)))))
De ékszíj kollega biztosan tudja.
De ékszíj kollega biztosan tudja.
Liquid2007-07-30 22:57:02 // 1403
Nagyon jól néz ki :)
Whiteskull2007-07-30 22:38:01 // 1402
Azt nem tudom, de isteni volt. :)))))
Zsifi2007-07-30 22:36:23 // 1401
Nem tűnik rossznak!
Hogy hívják?
Hogy hívják?
csocsi2007-07-29 19:00:11 // 1400
csocsi2007-07-23 11:47:38 // 1398
Igen a legfontosabbról elfeledkeztünk, de nem én hagytam jóvá a képeket :)))
csocsi2007-07-23 11:47:02 // 1397
Na erre gondoltam :))))
Marty2007-07-23 07:07:19 // 1396
Heppi börzdéj!!!!!!:))))))))))))))
Marty2007-07-23 07:06:55 // 1395
Ti aztán tudtok élni!!!:)))
Fater (Norbi)2007-07-23 07:03:13 // 1394
Bátyám szakács.Ő is tesz olajat a tésztába, mert így kell az igazit elkészíteni !!! A recept további részei titkosak....
Zsifi2007-07-23 00:07:11 // 1393
Gyorsan elhúztál!:)))
Zsifi2007-07-23 00:04:15 // 1392
Zsifi2007-07-23 00:01:14 // 1391
Zsifi2007-07-22 23:57:14 // 1390
most pakoljuk:)))))))
csocsi2007-07-22 23:45:10 // 1389
A többit nem rakod fel?
csocsi2007-07-22 23:30:34 // 1388
Jó munkához idő kell :))
csocsi2007-07-22 23:30:09 // 1387
Kell neked mindig ilyeneket nézegetned :)))
Whiteskull2007-07-22 23:29:18 // 1386
Az augusztusi meghívás természetesen bármelyik csemetédre(+párjára) érvényes. :))))))
A múltkor ezt lehagytam. lassan összejön. :))))))
A múltkor ezt lehagytam. lassan összejön. :))))))
Zsifi2007-07-22 23:27:33 // 1385
Most nézve én is megéheztem.:)))
Whiteskull2007-07-22 23:20:54 // 1384
na, most megint megéheztem. :)))
csocsi2007-07-22 23:20:28 // 1383
Mi már alapból ilyenek vagyunk :)))))
Whiteskull2007-07-22 21:27:46 // 1382
Hű, most megéheztem. :)))
Zsifi2007-07-22 21:24:37 // 1381
csocsi2007-07-15 16:57:23 // 1380
Igen az volt :))
Ráadásul finom is volt és az adagok sem voltak kicsik.
Ráadásul finom is volt és az adagok sem voltak kicsik.
Whiteskull2007-07-15 16:56:16 // 1379
Kellemes csipegetés lehetett. :)))
csocsi2007-07-15 16:51:40 // 1378
Tommaso 1592007-07-13 13:48:53 // 1377
Sőőt egy barátom, aki most nyitott pizzériát, még egy nagyon kevé bazsalikomot és oregánót is tesz a tésztába,nagyon finom úgy is!
Egyébként a bazsalikomot a régi helyen frissen vágták a hámozott paradicsomhoz,és ekkor adták hozzá az oregánót és a sót amit ott mixeltek össze akkor
Egyébként a bazsalikomot a régi helyen frissen vágták a hámozott paradicsomhoz,és ekkor adták hozzá az oregánót és a sót amit ott mixeltek össze akkor
Tommaso 1592007-07-13 13:46:34 // 1376
Tegnap előtt sütöttünk pizzát is, 2 tepsivel!
Egyébként nagyon sok helyen még borsot, sőőőt olajat is tesznek a tésztába,ahol én dolgoztam (olaszos kisvendéglő) is így csinálták, és ott is bükkfával tüzeltek!
A lényeg,h én a paprika tv könyvét használom sok recepthez az Egy falat.... Olaszországot!
Az abban található receptet kenyérsütő géppel dagasztom össze, mert az kézzel nagyon fárasztó,ha alaposan szét akarod dolgozni!
Egyébként nagyon sok helyen még borsot, sőőőt olajat is tesznek a tésztába,ahol én dolgoztam (olaszos kisvendéglő) is így csinálták, és ott is bükkfával tüzeltek!
A lényeg,h én a paprika tv könyvét használom sok recepthez az Egy falat.... Olaszországot!
Az abban található receptet kenyérsütő géppel dagasztom össze, mert az kézzel nagyon fárasztó,ha alaposan szét akarod dolgozni!
Tommaso 1592007-07-13 13:43:23 // 1375
Tegnap este sütöttem vargabélest, fincsi lett, csak sajna nem akart megsülni a teteje:-(
Whiteskull2007-07-09 22:41:39 // 1374
Hiszek neked! :)))
KORYY2007-07-09 22:40:57 // 1373
az igazi tálcás pizzát a bagaméri barátom sütötte a körúton 100-forintért :-)
Whiteskull2007-07-09 22:38:58 // 1372
Az igazi olasz pizza:
A szigorúan igazi, hagyományos pizza az egyik legistenibb étek a világon, amelynek hagyománya több évszázada öröklődik. Az eredeti kerek finomságot egy liter vízből, egy kg lisztből és 5-6 dkg sóból, valamint élesztőből készítik. A tésztát csakis kézzel szabad nyújtani, pihentetésekkel, többször átgyúrva! A pizzát fafűtéses kemencében, bükkfán sütötték meg. Ennek igazán más íze van, mint az itthon kapható mirelit borzalmaknak. Higgye el, érdemes megkóstolni!
A szigorúan igazi, hagyományos pizza az egyik legistenibb étek a világon, amelynek hagyománya több évszázada öröklődik. Az eredeti kerek finomságot egy liter vízből, egy kg lisztből és 5-6 dkg sóból, valamint élesztőből készítik. A tésztát csakis kézzel szabad nyújtani, pihentetésekkel, többször átgyúrva! A pizzát fafűtéses kemencében, bükkfán sütötték meg. Ennek igazán más íze van, mint az itthon kapható mirelit borzalmaknak. Higgye el, érdemes megkóstolni!
Whiteskull2007-07-09 22:38:06 // 1371
Taratorleves:
Ezt a tipikus bolgár ételt mi is nagyon egyszerűen elkészíthetjük. Az alig negyedórás munka megéri: a hideg levessel ugyanis a legnagyobb melegben is felfrissülhetünk. Mindössze egy kígyóuborkára, két gerezd fokhagymára, egy csomó kaporra, fél liter kefírre, sóra és fehérborsra van szükségünk. Reszeljük le az uborkát, zúzzuk össze a fokhagymát, amelyet keverjünk össze a többi hozzávalóval és két deciliter vízzel, majd tegyük hűtőbe egy-két órára. Isteni lesz!
Ezt a tipikus bolgár ételt mi is nagyon egyszerűen elkészíthetjük. Az alig negyedórás munka megéri: a hideg levessel ugyanis a legnagyobb melegben is felfrissülhetünk. Mindössze egy kígyóuborkára, két gerezd fokhagymára, egy csomó kaporra, fél liter kefírre, sóra és fehérborsra van szükségünk. Reszeljük le az uborkát, zúzzuk össze a fokhagymát, amelyet keverjünk össze a többi hozzávalóval és két deciliter vízzel, majd tegyük hűtőbe egy-két órára. Isteni lesz!