Fórum >> Típusok >> Giulietta

otci2021-02-10 18:36:39 // 71
Nekem, tavaly csinálta, ugyan ez a hang volt és mint kiderült a klíma kompresszorból jött.
Egyértelműen beazonosítható ha a kompresszorról leveszed a fekete test kábelt és ezután elhallgat. Kb. 5-6 percig csinálta autó leállítás után, viszont ha használtam a klímát és úgy állítottam le az autót csendben volt.
Nálam a klímagáz feltöltés segített. Azóta rendben van, nem csinálja.
Akkor azt az infót kaptam, hogy kevés a gáz és a kompresszorban található kiegyenlítő szelep dolgozik csak nem tud kiegyenlíteni, ezért búg még leállítás után is jó pár percig.
otci2020-07-21 14:57:59 // 70
Sziasztok, pedál sor ki-be szerelés mennyire macerás? Giulietta manual 170le
otci2020-04-09 10:33:22 // 69
Szia,
nekem GPS gondjaim voltak, egyáltalán nem talált műholdat, viszont a rádióm jól működött.
Az antenna talp csere volt a megoldás.
Anno egy alfa társ segített, azaz a csere folyamatot megosztotta velem.
Íme:

Hátsó ülés ledönt. Oldalkárpit, ami a biztonsági övet takarja leszed. A patentokat erőből kipattint, Hátsó kapaszkodó leszed 2csavar/db. Csomagtér felől tetőkárpit két patent leszed. Azt úgy a legegyszerűbb, ha a csomagtérajtó féder gumit a felső élen lehúzod és a tető és a kárpit közé benyúlva felülről lefelé lefeszíted. Ha ez megvan, akkor már a bontással meg is vagy. A talp két vezetékét széthúzod a toldásnál, ami fel van rögzítve egy tartóban a tető, csomagtér felőli részében. Csak ki kell pattintani. Azután kilazítod a talpat tartó anyát és letekered. Ha mindent jól csináltál akkor most leveheted a talpat a tetőről.

Én a panel előtt kb. 3/4 óra alatt kicseréltem. A tetőkárpitra kell vigyázni, ne nagyon gyűrődjön, de szerintem nem vészes a csere
otci2020-03-01 18:34:40 // 68
Nincs mit :)
Jó szerelést.
otci2019-07-01 15:47:09 // 65
Első lengőkar hátsó szilentet cserélt már valaki?
Az érdekelne, hogy a lengőkar kiszedéséhez le kell-e venni a lökhárítót?
otci2019-04-23 19:06:06 // 63
A navigációm mechanikája kezdi megadni magát.
Hasonló tüneteket produkál mint ami a videón is látható. Ha jól veszem ki itt némi zsírzással orvosolták a problémát
Valami különleges zsírt használhatnak? Mit javasoltok? Valakinek van tapasztalata ilyen téren, esetleg javítással foglalkozik valaki? Már ha javítható...

https://www.youtube.com/watch?v=HW8Y4VHUGwU
otci2019-04-23 18:56:22 // 62
A felső fél gömböt kellene felfelé lepattintanod,
ezt 3db műanyag pöcök rögzíti az alatta található gumi ágyba, utána látható az M6 anya ami rögzíti a váltókar felső részét.
Én nem rég cseréltem a felső félgömböt, de az új amit felraktam elég jól rögzült, így csak óvatosan állj neki, nehogy letörd a pöcköket :)

otci2019-02-15 20:59:28