TarP2009-08-10 11:19:03 // 3327
Ő már legalább ismeri a GTV hangját.
Énekel a Lovasi, vagy ki a pixa, eccercsak HöööörrrrggggGGGG! Senki nem hall semmit a koncertből.
-Bocsika, a barátom túráztatja az olasz roncsát a degradátor haveraival, de nincs sok benzinre pénzük, úgyhogy minnyá mehet tovább a CSUMIDÁRÉ-HAJ... :)
Tényleg, Leander levél megvan? Ismered?
Énekel a Lovasi, vagy ki a pixa, eccercsak HöööörrrrggggGGGG! Senki nem hall semmit a koncertből.
-Bocsika, a barátom túráztatja az olasz roncsát a degradátor haveraival, de nincs sok benzinre pénzük, úgyhogy minnyá mehet tovább a CSUMIDÁRÉ-HAJ... :)
Tényleg, Leander levél megvan? Ismered?
TarP2009-08-10 09:34:53 // 3326
No, mikó?
Ma este? --- OK!
Én meg kihozom a Maseratit megint, osz' futunk egy 0-250-et a Szentendrein lámpátul-lámpájig.
Level 2 a Tankcsapda konzert után ugyanez a lobonchajú rokkerek között cikázva. :)
Ma este? --- OK!
Én meg kihozom a Maseratit megint, osz' futunk egy 0-250-et a Szentendrein lámpátul-lámpájig.
Level 2 a Tankcsapda konzert után ugyanez a lobonchajú rokkerek között cikázva. :)
TarP2009-08-10 09:31:40 // 3325
Elviszem majd futóműbevizsgálásra, de gumicsere után tökéletes az egyenesfutás és a viselkedés is érzetre. Persze az én kezem nem mérőműszer, de nem félek attól, hogy nagy gond lenne.
Kicsit gáz, mert végülis egy 5. éves gumi volt, szóval nem sírok, már kellően felkeményedett...
Kicsit gáz, mert végülis egy 5. éves gumi volt, szóval nem sírok, már kellően felkeményedett...
TarP2009-08-10 08:33:29 // 3324
Jaja, rájadásul most rá-vagy belehajthattam valamibe, mert a jobb első gumira nőtt egy dudor hosszirányban!!!, a kormány meg elkezdett rázkódni... Érdekes, mert vágást nem látni rajta, mégis 12 cm hoszon bedagadt.
Hétvégén ki kellett cserélnem. Így most újra símnautó lett a GTV :)
Bár a Maserati után kicsit erőtlennek tűnik :(
Hétvégén ki kellett cserélnem. Így most újra símnautó lett a GTV :)
Bár a Maserati után kicsit erőtlennek tűnik :(
TarP2009-07-31 09:58:55 // 3323
No, de ha eccer a hipertér ugrás detektor visszajelzője, akkor minek izgúni?
A végén még egy másik Galaxisba telepoprtál, vagy megbomilk a tér-idő kontinuum, szóval szarni rá! :)
A végén még egy másik Galaxisba telepoprtál, vagy megbomilk a tér-idő kontinuum, szóval szarni rá! :)
TarP2009-07-10 07:23:59 // 3322
Igen, megtettük a "szükséges" lépéseket, de végül nem a 'Pláza':) F360-at próbáltuk ki, hanem a 3200GT-t.
Meglepett, hogy magasabban van az alja, mint a GTV-nek... Az nem lepett meg, hogy qrvaerős, bár Ollah szerint nehéz (Persze hogy nehéz, ha mindketten benne ültünk... :)). Kultúrált, gyönyörű a hangja és nagyon jó autó volt ez újonnan.
Sajna kicsit sok rajta a hibára-törésre utaló jel.
Meglepett, hogy magasabban van az alja, mint a GTV-nek... Az nem lepett meg, hogy qrvaerős, bár Ollah szerint nehéz (Persze hogy nehéz, ha mindketten benne ültünk... :)). Kultúrált, gyönyörű a hangja és nagyon jó autó volt ez újonnan.
Sajna kicsit sok rajta a hibára-törésre utaló jel.
TarP2009-07-09 13:43:08 // 3321
Hali,
No, Ollah és én úgy gondoltuk, hogy nekünk is kijár egy kis V8 tesztvezetés, de nem holmi szívó V8, hanem dupla turbó. Maserati 3200GT.
Először 3-masban indultam el vele, és így erős volt, de nem tűnt túl fickósnak:) Aztán inkább betettem 1-esbe és beklattyantotttam a sport gombot.
No így már "túlmotorizált"-nak mondanák az átlagos francia-japán-németautó fan-ok:)
Szóval nagyon kiegyensúlyozott a 370lóerő, nem rángatózós, nem hullámos a karakterisztika. Viszont találtunk sok negatív jelet: A légzsákja már biztos ki volt nyílva, mert a kormány belső része nem lehet gyári. Az autó eleje meg volt törve, mert a pajzsrész egyik oldalon kilóg a lemez alól, a másikon bent van:(
Sajnos alapjáraton ingadozik a fordulat, ami csak melegedés után simul ki.
Szóval sok kisebb-nagyobb gond van vele, de egy biztos, a Maserati egy RENDES AUTÓ. Nem értem a Top-Gearban miért szidták a futóművet, kemény, de nem kattogós-klattyogós és nagyon stabil érzetű... legalábbis az általam mostanában használt PUG, JAG,GTV..autókhoz képest.
No, Ollah és én úgy gondoltuk, hogy nekünk is kijár egy kis V8 tesztvezetés, de nem holmi szívó V8, hanem dupla turbó. Maserati 3200GT.
Először 3-masban indultam el vele, és így erős volt, de nem tűnt túl fickósnak:) Aztán inkább betettem 1-esbe és beklattyantotttam a sport gombot.
No így már "túlmotorizált"-nak mondanák az átlagos francia-japán-németautó fan-ok:)
Szóval nagyon kiegyensúlyozott a 370lóerő, nem rángatózós, nem hullámos a karakterisztika. Viszont találtunk sok negatív jelet: A légzsákja már biztos ki volt nyílva, mert a kormány belső része nem lehet gyári. Az autó eleje meg volt törve, mert a pajzsrész egyik oldalon kilóg a lemez alól, a másikon bent van:(
Sajnos alapjáraton ingadozik a fordulat, ami csak melegedés után simul ki.
Szóval sok kisebb-nagyobb gond van vele, de egy biztos, a Maserati egy RENDES AUTÓ. Nem értem a Top-Gearban miért szidták a futóművet, kemény, de nem kattogós-klattyogós és nagyon stabil érzetű... legalábbis az általam mostanában használt PUG, JAG,GTV..autókhoz képest.
TarP2009-07-07 10:46:29 // 3320
Nem 1500-as fordulaton érték el a nyomatékmaximumot, aszzem :)
TarP2009-07-07 09:13:31 // 3319
Hali! Tolassál már el a szép bicók elől, mert alig lehet látni őket emiatt a "fürdőkád" miatt. :)
TarP2009-07-06 09:14:12 // 3318
Modnanák:
" Éjjó-Wáccáp toyotá cselicsa tunying is not allowed here! Even if you have stolen Ferrari parts fucked Hippy!" :)
" Éjjó-Wáccáp toyotá cselicsa tunying is not allowed here! Even if you have stolen Ferrari parts fucked Hippy!" :)
TarP2009-07-01 11:44:15 // 3317
Ott lezs Ollah GTV-je, meg monnyuk az én erkölcsi bizonyítványom :), az elég nem?
TarP2009-07-01 10:56:48 // 3316
De most komolyra, beállítunk két GTV-vel és próbakört kérünk.
Max azt mondják, hogy nemlehet, akkor megsértődést színlelünk és beülünk az egyik dizzel Totoyába, hangosan fikázódva...
Max azt mondják, hogy nemlehet, akkor megsértődést színlelünk és beülünk az egyik dizzel Totoyába, hangosan fikázódva...
TarP2009-07-01 10:37:07 // 3315
Te, a WC kefénél a "stainless" nem a rozsdára vonatkozik, már ha érted a célzást :)
Nem kell oda 40 milló, Itt a bécsi úton 17millóér van egy elavultnak sem mondható F360, naggyon jól fest! Fityu, vegyed fel a legjobb öltönyödet, makos cipő, Niké fejpánt én is beöltözök tökig Adidasba, meg Gucciba és komoly vevőnek tettetve magunkat mehetünk vele próbakört, he?
Nem kell oda 40 milló, Itt a bécsi úton 17millóér van egy elavultnak sem mondható F360, naggyon jól fest! Fityu, vegyed fel a legjobb öltönyödet, makos cipő, Niké fejpánt én is beöltözök tökig Adidasba, meg Gucciba és komoly vevőnek tettetve magunkat mehetünk vele próbakört, he?
TarP2009-07-01 09:02:06 // 3314
Ollah,
Na buzzze, első alkalom, hogy nem értek veled egyet. Ez nem puncimanget, ez dickmagnet!
Érzésre sokkal több 12 és 35 év közötti pasit tudnék vele ágyba, vagy bárhova vinni vele, mint komoly Skandinavilisztika tanítónőt :)
A többivel persze egyetértek V8, de ez nam az általam mostanság sokat vezetett JagV8, ami inkább mozdonyos érzésű, mintsem könnyed vadállat :)
Látom nálad is befittyent az örökálom bogyó. Időnként engem is hatalmába kerít és akkor azon gondolkodom, minek az a sok minden az életben, ha Ferrarija nincs az embernek. Hogyan fogjuk ezt összegezni 85 évesen? "Vót mindenem, de amit igazán akartam az nemvót..." :(
Na sebaj, back to Earth. Mikor megyünk bicózni? :) Én mostanában vagy 3-szor megáztam, 1-szer, mert nem hittem az időjósnak, 2-szer mert de!
Na buzzze, első alkalom, hogy nem értek veled egyet. Ez nem puncimanget, ez dickmagnet!
Érzésre sokkal több 12 és 35 év közötti pasit tudnék vele ágyba, vagy bárhova vinni vele, mint komoly Skandinavilisztika tanítónőt :)
A többivel persze egyetértek V8, de ez nam az általam mostanság sokat vezetett JagV8, ami inkább mozdonyos érzésű, mintsem könnyed vadállat :)
Látom nálad is befittyent az örökálom bogyó. Időnként engem is hatalmába kerít és akkor azon gondolkodom, minek az a sok minden az életben, ha Ferrarija nincs az embernek. Hogyan fogjuk ezt összegezni 85 évesen? "Vót mindenem, de amit igazán akartam az nemvót..." :(
Na sebaj, back to Earth. Mikor megyünk bicózni? :) Én mostanában vagy 3-szor megáztam, 1-szer, mert nem hittem az időjósnak, 2-szer mert de!
TarP2009-06-29 11:12:20 // 3313
Congratulation!
Ha már a német nyelv ide a belépő :)
Ugye-ugye, hogy mekkora élmény, és mennyire megmarad az emberben. A baj, hogy ezután nem lesz olyan átlagos autó, amit értékelni tudjon az ember agya.
Gratula még egyszer és jöhetnek videjók.
Ha már a német nyelv ide a belépő :)
Ugye-ugye, hogy mekkora élmény, és mennyire megmarad az emberben. A baj, hogy ezután nem lesz olyan átlagos autó, amit értékelni tudjon az ember agya.
Gratula még egyszer és jöhetnek videjók.
TarP2009-06-03 10:52:45 // 3311
Eh, most olvasom mik vannak...
Megpróbálom átvariálni a hétvégét kicsit.
Megpróbálom átvariálni a hétvégét kicsit.
TarP2009-05-28 13:08:22 // 3310
Bárhol, bármikor, feltéve, hogy a tér-idő kontinuum engedi. :)
TarP2009-05-28 11:54:36 // 3309
Helló-Belló!
Na mostmár kezdek kíváncsi lenni a járművedre.
Mikor lesz minitali, vagy valami ilyesmi, ahol legyorsulnak minket a PUG-ok, meg Verzók?
Na mostmár kezdek kíváncsi lenni a járművedre.
Mikor lesz minitali, vagy valami ilyesmi, ahol legyorsulnak minket a PUG-ok, meg Verzók?
TarP2009-05-18 12:50:54 // 3308
Kisebb motorral, elől is dobfékkel nincsen? Mer' ojjan kéne. Igazzi autó! :)
TarP2009-05-18 10:02:53 // 3307
Ne is mondjad, nekem ez a 14 henger már kicsit sok...főleg itatni.
A V8 még akkor is "MELÁKéhes!", ha csak simogatom a gázpedált.
Venni kék má' egy Totoyta QI-t, vagy mifenét...csak sajnos nincs Verzó vezrióban :)
A V8 még akkor is "MELÁKéhes!", ha csak simogatom a gázpedált.
Venni kék má' egy Totoyta QI-t, vagy mifenét...csak sajnos nincs Verzó vezrióban :)
TarP2009-05-12 09:10:53 // 3306
Ja, ezcsak amolyan prestige kérdés, hogy ne szállingózzon már olajszag és füst a csillantós Alfa farokhosszabbító motorházteteje alól! :)
A Klímateknikus ígyis megkérdezte vala, hogy
"Ilyen fiatal ótóból mér csepeg a klimmaolaj?"
Mondom: 12 év alatt elfáradt.
Mire a válasz: "Na ne baxxá fe' ez 12 éves?".
:)
A Klímateknikus ígyis megkérdezte vala, hogy
"Ilyen fiatal ótóból mér csepeg a klimmaolaj?"
Mondom: 12 év alatt elfáradt.
Mire a válasz: "Na ne baxxá fe' ez 12 éves?".
:)
TarP2009-05-12 08:13:17 // 3305
Ollah,
De, de erre gondoltam.
Szóval nem kellett semmi plusz konzol-hidralika-mittudomén, az átalakítáashoz?
Érdekes, majd megnézem a sajátomat is...
Ződkártya rendben.
Írtatok itt a túróhoz vezető olajcsőről, annak a csatlakozásánál szivároghat olaj, ha eccer meg volt bontva, mert egy réz alátét van ott és ha meghúzzák, akkor a felülete már nem lesz gyönyörű sima és picike olajat átenged.
Én "kibaxtam a rezet" onnan és tettem helyette azbesztet. másfél éve és vagy 12ezer km-el ezelőtt. Azóta hibátlan, nem szivárog és így nem is füstöl.
De, de erre gondoltam.
Szóval nem kellett semmi plusz konzol-hidralika-mittudomén, az átalakítáashoz?
Érdekes, majd megnézem a sajátomat is...
Ződkártya rendben.
Írtatok itt a túróhoz vezető olajcsőről, annak a csatlakozásánál szivároghat olaj, ha eccer meg volt bontva, mert egy réz alátét van ott és ha meghúzzák, akkor a felülete már nem lesz gyönyörű sima és picike olajat átenged.
Én "kibaxtam a rezet" onnan és tettem helyette azbesztet. másfél éve és vagy 12ezer km-el ezelőtt. Azóta hibátlan, nem szivárog és így nem is füstöl.
TarP2009-05-06 12:34:38 // 3304
OK, kíváncsi vagyok, mit qratál el. :)
TarP2009-05-06 09:26:41 // 3302
Te Ollah, hogy a túróba dobtad ki a klímát, mikor a kompresszorára van rákötve a szervó??? Vagy az is hülye vót és azt is kidobtad?
TarP2009-04-23 10:44:47 // 3301
Ez az 1.8T egész jó! igaz, 2-3 éve kellett volna már...
Most a válságban mindenki csak kisfogyasztású V10-es és V12-es hibrideket vesz :(
Most a válságban mindenki csak kisfogyasztású V10-es és V12-es hibrideket vesz :(
TarP2009-04-22 10:40:12 // 3300
Elqrvultam tejjesen.
Persze a V6TB-t nem adtam el, csk kicsit félrelépek...
Persze a V6TB-t nem adtam el, csk kicsit félrelépek...
TarP2009-04-22 08:32:06 // 3298
Szeva, vagyok, de mostanság V8-at hajtok, ami sem kikönnyítve nincsen, se nem Olasz...
Szóval befogom a pofám :)
Szóval befogom a pofám :)
TarP2009-04-15 12:07:07 // 3297
Bocsánat, csak összefoglaltam az elmúlt 3 hónap eseményeit :)
TarP2009-04-15 11:28:29 // 3296
Be. De a vinnyogóm olyan halk, hogy alig veszem észre, ha mellette állok és véletlenül kulccsal nyitom, mikor gombbal zártam.
Kb annyi hangja van, mint egy átlgos telefoncsörgés.
Ez jó, mert nem zavar fel álmomból, ha lopják... szóval embercentrikus :)
Kb annyi hangja van, mint egy átlgos telefoncsörgés.
Ez jó, mert nem zavar fel álmomból, ha lopják... szóval embercentrikus :)
TarP2009-04-15 11:19:31 // 3295
Én nem értek hozzá, de nálam 7 éve működik.
Eccer télen meg kellett kicsit mozgatni, mert nehézkessé vált, de azóta semmi gondja. Ja, nekem is így csipog, mintha fordítva tenné, de mivel nem hibázik, így engem ez a hang effekt csere nem zavar.
Legjobban Ollah válasza tetszett :)
xy: Ért valaki klímához?
Ollah: Igen, kibaxtuk belőle, mer' hülye vót.
yz: Ért valaki risztóhoz:
Ollah: Ja, kibaxtuk belőle, mer' hülye vót.
zz: Esetleg motorvezérléshez tudtok infót adni?
Ollah: ... :) :) :)
Eccer télen meg kellett kicsit mozgatni, mert nehézkessé vált, de azóta semmi gondja. Ja, nekem is így csipog, mintha fordítva tenné, de mivel nem hibázik, így engem ez a hang effekt csere nem zavar.
Legjobban Ollah válasza tetszett :)
xy: Ért valaki klímához?
Ollah: Igen, kibaxtuk belőle, mer' hülye vót.
yz: Ért valaki risztóhoz:
Ollah: Ja, kibaxtuk belőle, mer' hülye vót.
zz: Esetleg motorvezérléshez tudtok infót adni?
Ollah: ... :) :) :)
TarP2009-04-06 10:35:39 // 3294
Gratula! Ezek szerint Vezetni fogsz Alfát? Újra? :)
Melyik szíjad szakadt el? Vezérmű???
Más: Szombaton a belvárosban mellém állt egy új Z4-es BMB, ás nagyon mutogat, hogy ablak le. Mondommagamban, mit akar ez dugóban gyorsulgatni... előttem egy Dácsija állt ő előtte a 206-os busz, szóval semmi esélyem nem volt:).
Monnya nekem: Mér' nem vagyok Alfatalin, ezt az ótót ott nagyon megnéznék...
Mire én: Mé' itt nem nézik meg? :)
Hát-hát...
Melyik szíjad szakadt el? Vezérmű???
Más: Szombaton a belvárosban mellém állt egy új Z4-es BMB, ás nagyon mutogat, hogy ablak le. Mondommagamban, mit akar ez dugóban gyorsulgatni... előttem egy Dácsija állt ő előtte a 206-os busz, szóval semmi esélyem nem volt:).
Monnya nekem: Mér' nem vagyok Alfatalin, ezt az ótót ott nagyon megnéznék...
Mire én: Mé' itt nem nézik meg? :)
Hát-hát...
TarP2009-04-02 16:06:04 // 3293
Állítólag a Mekisek a rádióban megbeszélt módon betertottak Trulinak, aki ezt truly elmondta a versenybíróknak, miután megelőzte sárga zászlós felvonulás alatt a lehúzódást színelelő Hami-t.
Szóval megint kezdődik a színművészeti főiskola záróvizsga.
A genyákok genyáznak, a többiek meg nem értik mifasz történik, ha már a piros festék sem ér 50 plusz virtujális lojjerőt :(
Remélem a hétvége kicsit jobban fog festeni a lovasok szempontjából.
Szóval megint kezdődik a színművészeti főiskola záróvizsga.
A genyákok genyáznak, a többiek meg nem értik mifasz történik, ha már a piros festék sem ér 50 plusz virtujális lojjerőt :(
Remélem a hétvége kicsit jobban fog festeni a lovasok szempontjából.
TarP2009-04-02 12:29:15 // 3292
Nesze, Hamilton barátodat meg kizárták genyázásért.
Mivel már majdnem mindenkit kizártak, jobban járna a Ferrari, ha F430-asokkal indult volna. Ja, hogy azon is nagy a diffúzor... Hehe :)
És a KERS? Who Cares? :)
Mivel már majdnem mindenkit kizártak, jobban járna a Ferrari, ha F430-asokkal indult volna. Ja, hogy azon is nagy a diffúzor... Hehe :)
És a KERS? Who Cares? :)
TarP2009-04-02 10:41:23 // 3291
Én is így vagyok vele, de állítólag olaj nélkül az is szijjelveri saját magát.
Baze, önpusztító egy gépek.
Kéne csinálni egy AntiTerminátor című filmet arról, hogy a gépek öntudatlanságba zuhannak és szijjelverik magukat. Ez elég realisztikus lenne :)
Baze, önpusztító egy gépek.
Kéne csinálni egy AntiTerminátor című filmet arról, hogy a gépek öntudatlanságba zuhannak és szijjelverik magukat. Ez elég realisztikus lenne :)
TarP2009-04-02 10:38:10 // 3290
Akárhol is van az ótó, pótolják azt a szervóolajat, mert annak hiányában csak idő kérdése és vehetsz fel Zlotyi alapú hitelt a helyrehozására :)
TarP2009-04-02 09:49:31 // 3289
Ha zöldes-sárgás folyadék csöpög, akkor az klíma lesz, mint nálam is.
TarP2009-04-02 09:46:46 // 3288
Hali, Legalább annyit árulj el, hogy a motor a gond, vagy a futómű, esteleg az utastér... szóval, hogy mi okozza a gondot neked?
TarP2009-04-02 09:45:18 // 3287
Nekem piros, de lehet, hogy neked ezüstszürke :)
TarP2009-03-28 12:59:57 // 3286
Ok, értem én, de azért +80 lónak kellene, hogy legyen némi pozitív hatása a köridőkön. No, meglátjuk. Adni kell egy kis időt a rendszernek, mielőtt bíráskodunk fölötte.
TarP2009-03-28 12:28:07 // 3285
Egyelőre nincs igazán jó ilyen hybrid jellegű rendszer a normál autók között.
Talán a Fisker Karma nevű jármű tud valamit a 2.0turbómotorral+2 darab 70 lóerő körüli elektromotorral.
Van azon még napelemes tető is, meg normál konnektoros töltés.
A többi, a kis benzinmotor miatt főleg autópályán (illetve ha cserélni kell akksit, invertert milliókért...) totál szopács.
Talán a Fisker Karma nevű jármű tud valamit a 2.0turbómotorral+2 darab 70 lóerő körüli elektromotorral.
Van azon még napelemes tető is, meg normál konnektoros töltés.
A többi, a kis benzinmotor miatt főleg autópályán (illetve ha cserélni kell akksit, invertert milliókért...) totál szopács.
TarP2009-03-28 12:24:02 // 3284
Na az túúzás, de az 500-asban tényleg minden olyan, mnt egy smink készletben :)
Ami tetszett, aza 6-sebességes váltó, mert nagyon pontos és gyors is. Motorból asszonkának elég az 1.4 16V, de nekem élkéne oda a túró is!
Összeszerelése is teljesen ok. Az ajtók pl Pumm hanggal záródnak szépnek, semmi zirr-zörrr.
Ha kellene második autó, akkor ilyet választanék, de hát ugye a GTV bőven elég egy kiccsaládnak, így nem kell 2. :)
Ami tetszett, aza 6-sebességes váltó, mert nagyon pontos és gyors is. Motorból asszonkának elég az 1.4 16V, de nekem élkéne oda a túró is!
Összeszerelése is teljesen ok. Az ajtók pl Pumm hanggal záródnak szépnek, semmi zirr-zörrr.
Ha kellene második autó, akkor ilyet választanék, de hát ugye a GTV bőven elég egy kiccsaládnak, így nem kell 2. :)
TarP2009-03-28 11:52:04 // 3283
Tőlem legyen benne akármi is, de ne korlátozzák 6 sec-re a használatát.
Ha már van KERS, hadd működjön egész verseny alatt.
Logikus, nem-e?
Ha már van KERS, hadd működjön egész verseny alatt.
Logikus, nem-e?
TarP2009-03-28 11:49:56 // 3282
Heh, most teszteltem a Fiat 500-at, ami elég cuki kis ótó, jól is megy, de hamar átadtam asszonynak, mer' minden kamionsofőr látni akarta a combomat :)
Szóval egy nagyon jó csajszi ótó, így férfiként furán érzi benne az ember magát.
Szóval egy nagyon jó csajszi ótó, így férfiként furán érzi benne az ember magát.
TarP2009-03-28 11:47:30 // 3281
Ej, most azt olvasom, hogy nem plusz tömeg, csak a tömegeloszlásba szól bele...
Hmm, akkor viszont meglepő, hogy ennyire rosszul sikerült a legtöbb ótó, amibe betették.
Sebaj, verseny alatt meglátjuk. Lehet, hogy benzint tudnak majd vele spórolni...
Hmm, akkor viszont meglepő, hogy ennyire rosszul sikerült a legtöbb ótó, amibe betették.
Sebaj, verseny alatt meglátjuk. Lehet, hogy benzint tudnak majd vele spórolni...
TarP2009-03-28 11:43:29 // 3280
Nem kell nagy tunyernak lenni, hogy lássa ja zember, hogy egy 550kg-os ótónál egy 30-50kg-os akksi+elektromotor mekkora hátrány.
Szóval aki használja, az innovatív, jó arc, meg védi a fődet, de nem sok esélye lesz versenyeket nyerni, hacsak nem lesz hamarosan pár szabálymódosítás.
Szóval aki használja, az innovatív, jó arc, meg védi a fődet, de nem sok esélye lesz versenyeket nyerni, hacsak nem lesz hamarosan pár szabálymódosítás.
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.