AlfaCity: 146-os és 75-ös szépségverseny!

2015-06-14  Alfa Amore
Idén sem maradnak el a típusszépségversenyek AlfaCityben, ezúttal viszont kicsit csavarunk a szabályokon.
Hírek >> 2015  

Minden évben igyekszünk megünnepelni az Alfa Romeo Magyarországon népszerű modelljeinek kerek évfordulóit. Idén már oldtimer korba lépett, azaz 30 éves az Alfa Romeo 75-ös, a legöregebb 146-osok pedig youngtimerek, hiszen 20 éve gurulnak már. 

Úgy vettük észre, hogy az elmúlt években kissé csökkent az érdeklődés a szépségversenyek iránt, és talán azért, mert az ünnepelt típusok, szétszórtan parkoltak rendezvényeinken.

Idén azt találtuk ki, hogy előzetes regisztrációhoz kötjük a részvételt, a szépségversenyen induló autókat pedig egy külön szektorba parkoltatjuk.

Ahhoz, hogy tudjuk, mekkora szektort jelöljünk ki, szeretnénk, ha előre jeleznétek, hogy 75-ös vagy 146-ös Alfátokkal részt kívántok venni a szépségversenyen. 

AlfaCityben pedig 12.30-ig le kell parkolnod az erre kijelölt parkolóban 75-ös vagy 146-os Alfáddal, hogy a szépségversenyen részt vehess vele. A szavazás 16 óráig tart majd, a már megszokott módon: a programfüzetben található matricákkal.

Várjuk tehát a regisztrációdat az info@alfaamore.hu címen, a subject legyen "AlfaCity 75/146 szépségverseny - regisztráció". 

A legszebb 75-ös és a legszebb 146-os is értékes AutoGlym autópolási csomagot nyer majd!
 

 

Írta:
Alfa Amore