Átszabják az ex-Milano belsejét

2009-11-29  Tedi
Sergio Marchionne átszabatja az ex-Milano belsejét, mert számos megoldással nem volt elégedett. Úgy hírlik az Alfa logója is átalakul.
Hírek >> 2009  

A Fiat első embere kirúgta a Centro Stile azon két dolgozóját, akinek a munkájával nem volt elégedett és egy új csapatra bízta a belső kialakítás befejezését. Úgy hírlik, hogy Marchionne több részletmegoldással sem volt elégedett, aminek hangot is adott.

Az egyik olasz szaklap értesülései szerint a Fiat elnökének a rádió és a műszerfal kialakítása, az ergonómia, illetve egyes felhasznált anyagok minősége nem tetszett, ezeken kíván változtatni.

A részleges újratervezés nem érinti a teszteket és a végső premier időpontját sem. A napokban a cassinói gyár környékén végzik az utolsó megbízhatósági teszteléseket, a bemutatót pedig továbbra is a március 4-én kezdődő genfi autókiállításra időzítik.

Többfelöl is azt hallani, hogy az Alfa Romeo lecseréli a jelvényt a 100. évfordulóra; megváltoztatják a kígyó mintáját a címer jobb oldalában. A többi között ennek is köszönhető, hogy a 147-es utódjáról a korábbiaktól eltérőan, csak december elseje után jelennek meg az első hivatalos képek.

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi