Tagok >> József >> 156 1.8 twin spark

156 1.8 twin spark - főkép

Blog

2017-02-03
Uj kuplung főmunkahenger

Az autóval hazafele menet leakartam kanyarodni így vissza akartam váltani ami sajnos nem jött össze a kuplung pedál semmi ellenállást nem mutatott mintha a levegőt nyomkodnám de hála sikerült kivennem sebességből. haza mentem vele mivel ha pumpáltam a pedált akkor valamennyire felkeménykedett és tud Tovább »

2017-02-03
Belső szépítés és ledesítés

Én mindig is a vaj színű belsőért rajongtam és adódott egy lehetőség. Igy sikerült vennem egy belsőt és pont olyat amilyent szerettem volna és eléggé jutányos áron jutottam hozzá. Már csak az ülésfűtést kell bekötnöm és akkor teljesen kész a belseje. És ha már a belsejét szétszedtem igy mindenhol k Tovább »

2016-12-06
Vezérlés csere és váratlan hiba

A motor egyik naprol a másikra kerepelni kezdett ezért elvittük szerelőhőz és közölte hogy a vezmű tengely hibás(2 mm-el kisebb volt az egyik szelepemelő bütyök mint a többi) igy megrendeltűk plussz 8 hidrotőkét. Meg persze vezérlés szettet vizpumpával meg még az ősszes szűrőket illetve olajat lecse Tovább »

2016-04-04
Alfám

Még egy kis csinosítás ráfér de nekem már igy is szép.:) Tovább »

2016-04-03
Takarítás után

A belső takarítás után új fényben :) Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.8 twin spark
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2000
  • Színe:Azzurro fantasia met
  • Jellemzők:
    Nagyon jo állapotban van. Miután megvettem küszöböket kellett cserélni és az alján is volt pár rozsda ami sikeresen ki lett javítva. Még van pár apróság amit szeretnék az autón megcsinálni és remélem még idén be is fog következni

Fotóalbum