GT 1.8 TS - főkép

Blog

2016-05-26
Polírozás

Végre sikerült időt szakítanom egy teljes polírra így Alfika végre csillog-villog :) Nagyon szép munkát végzett a polírozó így a végeredmény is jobb lett mint vártam! Sikerült eltűntetni az apróbb hibákat is amiket az előző tulaj okozott :) A képek nem adják vissza teljesen de élőben nagyon szép let Tovább »

2016-05-01
Felni+gumi

Mivel téli gumikkal vettem az autót így az időjárás melegedésével muszáj volt nyári gumik után néznem. De ha már nyári gumit kellett vennem felniket is szerettem volna hozzá! Így esett a választásom ezekre a 17-es 8J széles Et 35-ös alufelnikre és ezekre 235/40-es peremvédős Dunlop pacskerokat szere Tovább »

2016-04-21
Vezérlés cseréje, olajak illetve szűrők

Az autó vásárlása után 2 héttel jónak láttam megtenni a kötelező szervizeket,mivel az eladó nem tudta a pontos idejét amikor cserélve voltak. Kellemes meglepetés ért,mert a vezérlést,vízpumpát illetve a légszűrőt is cserélték. A biztonság kedvéért mindent ledobtunk róla és bekerült egy Ina vezérlés Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:GT 1.8 TS
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2006
  • Színe:Nero Metallico
  • Jellemzők:
    Coupe, B oszloptól hátrafele sötétítve
  • Extrák:
    Elektromos ablak, tempomat, tolatóradar, fűthető bőr belső, elektromos tükrök, nagy navigáció, kétzónás digitális klíma, 6 gombos multikormány, esőérzékelős ablaktörlő

Fotóalbum