Mutasd

>> Tuning és extra2018-05-12

Sziasztok ismét!! Hát kezdjük a legelején! :) tavaly ugy gondoltam h elég kicsi a 17 es felni igy kinéztem magamnak egy gyári 18 toora Gt felnit, nem is tököltem sokat meg vettem viszont ezzel a felnivel kb cw re hasonlitott a magassága miatt! Am ezt ugy sikerült kivitelezni h közben rengeteg mindent cserélgettem rajt igaz már felsorolni sem rudom h miket de egy biztos nem hagyott cserben egyszersem igaz most is szerelőnél pihen féltengely miatt! Vissza térve kapott egy gyönyörű fekete fűthető bőr belsőt! :) és eljött a nyári gumira váltás ideje (sajnos még mindig téligumin fut) elvittem felujjitani a felnit és kapott egy 40 es ültetést! A felni elv vasárnap kész az auto viszont csak kedden! :( de jo hir h talán végre össze áll a kép! Az utolso foton asszonyom uj gépe láthato mivel ő is bele szeretett az Alfákba! :) jo olvasgatást cartársak!! :)

 
>> Autóápolás2017-03-03

Sziasztok hát sajnos ujra szét szedésre került a gép! a múlt héten szombaton gondoltam egyet és a jo időre tekintve gondoltam lemosom a kocsit ekkor vettem észre hogy bal oldalon a kerékjárati iv és a küszöb találkozásánál rozsdásodik (puha volt a fém)! mivel nem hagyott nyugodni meg támadtam csavarhúzóval és szépen kilyukadt. ugyanott alá feküdtem és egy szépen elkent (általam tömitőnek itélt) Szélvédő ragasztó szélle a viz miatt lafogott na most mivelez Német auto volt nem csodálkoztam a monyákon! Igy én meg húztam persze lejött az egész és ott kandikált ki a hátsó taposó lemezen egy nagy lyuk az én legnagyobb örömömre! :D most 4 napja a lakatosnál pihen mivel nekem nincs emelőm és hegesztőm hogy meg csináljam sajnos! am szombaton termosztát csere is volt hát nem kívánom senkinek! Pénteken meg vásároltam a nyári felniket is ugynézki Dunlop sport maxx gumik lesznek rajt! :D sok Boldog kilómétert továbbra is Cartársak!

 
>> Esemény2017-01-22

Sziasztok sajna elèrt hozzàm is ez a jelensèg! 2016.12.31 dèlelött 11 òra èpp alkoholt indultunk vàsàrolni estère! Baràtnöm, èdesannya , ès èn! A bolt parkoloja a bal oldalon volt viszont egy Platós joszàg soförje ugy gondolta jobb ha be àll jobb oldalra (tilosba) a kanyarba sajnos èn a szemembe sütö nap miatt semmit nem làttam a teherautobol! Ès bumm igy lett a chokapick! :D szerencsère azòta meg gyogyitottam apropó szerencse nem kapott szinte semmi a balesetben (hütö,kiegyenlitö tartàly, stb) egy ablak moso tartàly motort kelett cserèlnem meg persze az idomokat! Rà adàsul talàltam.mèg az nap szinre azonos donorbol alkatrèszeket! :-) igy 1 hèt alatt meg csinàltam ( hideg miatt volt ilyen sok idö) remèlem.ti nem.jàrtok igy cartàrsak! Sok baleset mentes km-ert!! Sziasztok