Mutasd

>> Szerviz2021-05-02

Éves olaj és szűrő csere. KM: 195000

 
>> Szerviz2021-02-18

Műszakin jelezték, hogy gyenge az egyik hátsó gátló. Műszaki után elvittem Várpalotára Csörgő szervizbe ahol kicserélték a két hátsó gátlót,rugót és torony szilentet. Két hátsó kereszt merevítő is ki lett cserélve, valamint gázolaj szűrő.

 
>> Szerviz2020-11-18

Anyós ülés mozgatása közben felvillant a légzsák hiba, majd úgymaradt.Várpalotán orvosolva lett a probléma: ülés alatt csatlakozók összeforrasztva.

 
>> Szerviz2020-03-27

190k km. Egy év alatt négyezer km ment az autóba. Egyre kevesebbet használom, többnyire csak “hobbibol”. Olajcsere, légszűrő, pollenszűrő, fékolaj.

 
>> Szerviz2019-10-15

Tél beállta előtt elvittem Várpalotára egy átvizsgálásra, plusz jelzett az izzító visszajelző. Minden rendben van, az izzítás megtörténik, csak valamiért néha visszajelez. Azt mondják több FL 156-nál is előfordult már.

 
>> Szerviz2019-04-01

Haspáncél felfogatása nem volt már az igazi. Menetek helyre hozva, új csavarok, új tartókonzolok legyártása. Most már stabilan áll a műanyag burkolat, könnyen le és fel szerelhető.

 
>> Szerviz2019-03-29

Olaj,légszűrő, pollenszűrő csere. Km: 186000
Olaj, szűrők Elaforg 2000 Kft.

+ bőr tisztítás/ápolás, műanyag gumi felületek kezelése

 
>> Tuning és extra2019-01-26

Sok keresgélés után ráleltem egy hálós kalaptartóra ami szerintem igazi Sportwagon kiegészítő, megtisztítottam leápoltam és ment is be a helyére. Alul-felül kihúzható háló és persze a vízszintes műbőr rész Sportwagon felirattal.

 
>> Szerviz2018-11-07

Ellátogattam Várpalotára egy kis átvizsgálásra valamint szervo olaj és háttér világítás cserére ugyanis kiégett a vízhőfok mutató világítása. Az autóval minden rendben volt Csöri észrevett egy apró hibát amit hamar orvosolt is. A légszűrőház szívó oldalára a műanyag levegőcső a bilincsnél kissé meg volt nyomorgatva és úgy volt felhelyezve a légszűrőházra . A megnyomorgatott csövet kimelegítette így visszanyerte eredeti formáját majd kimerevítette, hogy meg is tartsa azt.

 
>> Egyéb2018-11-02

Régóta szerettem volna egy OBD II csatlakozót amivel meg tudom nézni az esetlegesen felmerülő hibakódokat vagy csak simán élőadatokat olvasgatni. Rászántam magam kicsit utána olvastam a témában,amiben nagy segítség volt az Amore diagos blogbejegyzései. Végül egy VAG-COM kábel mellett döntöttem ami kapcsolóval van ellátva így olvasható vele motor,abs légzsák is. A MES ingyenes verzióját töltöttem le ami a mezei felhasználónak tökéletes. Telepítettem a kábelhez tartozó drivert majd pillanatok alatt csatlakozott az ECU-hoz. Szerencsére semmi kompromittálót nem találtam minden rendben volt. Később lehet beszerzek egy bluetooth.os csatlakozót meg valami telefonos programot