Mutasd

>> Szerviz2016-10-15

Mivel eléggé be vannak mattulva az első fényszórók Silverfox-on, már egy ideje keresgéltem valami megoldás után. Első körben az volt a terv, hogy felpolíroztatom és meglátjuk mennyit használ. Ugyanakkor szerettem volna megcsinálni "GTA style-ra", tehát, hogy sötét legyen a lámpa háttere. Ez az ezüst autón nagyon jól néz ki szerintem. Láttam másnál, hogy szét lehet szedni és lefújni a belsejét, majd újra összerakni, de ismerve saját korlátaimat, ebbe azért nem mertem egyedül belevágni. Lehet kapni utángyártott fényszórókat fekete háttérrel, általában DEPO és TYC márkájúak. A DEPO-t, ami a legolcsóbb egyből elvetettem, mert sok helyen olvastam, hogy nagyon rossz minőségű - látni meg azért kell :). A TYC-ről már nem olvastam olyan rossz véleményeket, de azért az drágább is. Szóval egyelőre kivártam. Aztán tegnap kis ráérő időmben átböngésztem az olaszautobonto.hu oldalát és ráakadtam egy pár GYÁRI új(!) Carello GTA első fényszóróra. Ezek egyébként hihetetlenül drágák szoktak lenni, de itt most nagyon le voltak árazva. Nem sokat gondolkodtam, felhívtam őket:
- Halló, meg van még?
- Halló, meg.
- Akkor kell.
- OK, holnap postázzuk.

És igen, másnap meg is érkezett szépen. Nagyon elégedett vagyok az olaszautobonto hozzáállásával, korrektek és gyorsak voltak.

Szóval most van egy pár gyári, új GTA első fényszóróm. Nem utángyártott, nem csak "GTA style", hanem eredeti GTA. Már csak be kell rakni. :)