146 1.6 TS SE - főkép

Blog

2022-06-20
Az a bizonyos március 11...

Gyerekem vittem Pestre kórházba, aztán visszafelé jó 60 km után halk ciripelést hallottam a motortérből, mondom félre állok (autópályán) , igaz nem fémes hang, de nehogy nagyobb baj legyen. Többet nem indult a kocsi, szorult az egész motor. Elhuzattuk a szervizbe 15-20 km-re álltam meg. Kiderült a Tovább »

2022-03-11
Minden eddigi :D

Sajnos a motor csere után a vezérlés nem volt az igazi. Vettem egy 2.0 motorvezérlőt extra kedvezményes áron hozzá módosított... 5.500 fordulatnál nyit az utolsó szelep... Tesztelgettem, jól ment, de fekete leves nem ette, zabálta az olajat az új motor. Fel akartam újítani, ezért azt beszéltük gyűj Tovább »

2021-08-12
Relék és apróságok

Immo hiba, nem érintkeztek a vezetékek rendesen. Agyhalál... Tovább »

2021-07-10
Szoporoller => MOTORCSERE

Menet közben eltört a hajtókarcsapágyam.... Arra jutottam jobban járok a felújítás helyett cserélni a motrot. Vettem egyet Alfás Marektől, de akkor már egy 2.0 kapott, persze szereléskor mondtam nézzünk meg mindent.(Külön a kartelt is megvettem... 20 ezer) Váltó új tömítés, koplett kuplung csere, fé Tovább »

2021-05-30
Festés 3.0

Első jel, sport csík, kígyó és lóhere, koptató! Festve lakkozva! Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:146 1.6 TS SE
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2000
  • Színe:Piros (Rosso 130 B/B)
  • Jellemzők:
    Családtagunknak neve is lett: WILL
    (Williams Shakespeare után,párom nevezte el magától, nagy szó, rühelli a kocsikat amúgy)
  • Extrák:
    Elektromos ablakemelők elöl, Fejtámlák elöl-hátul [4 db], Fékrendszer: blokkolásgátló fékrendszer [ABS], Fényszóró-távolságállítás belülről, Fordulatszámmérő, Hátsó ablaktörlő-mosó berendezés, Indításblokkolás, Katalizátor, bőrbevonatú sebességváltókar, Kormányoszlop: állítható magasságú, Központizár, Külső visszapillantó tükrök elektromosan állíthatók és fűthetők, Légkondícionáló berendezés, félautomata, Légzsák a vezetőoldalon, Légzsák az utasoldalon, Pótféklámpa [harmadik féklámpa], 6 hangszóró], Sebességváltómű: 5 fokozatú mechanikus, Spoiler a küszöbnél, Sportcsomag: hátsó spoiler, bőrbevonatú sportkormánykerék,széles küszöbléc, középkonzol,sportszövetbetét, oldalvédő gumicsík [fényezett], Szervokormánymű: sebességfüggő, Színezett hővédőüvegek, Ülések hátul: lehajtható és osztható, Ülések: állítható magasságú vezetőülés, Vészhárítók a karosszéria színében, Világítás: ködfényszórók elöl, hatul

Fotóalbum