Mutasd

>> Esemény2018-10-20

Sziasztok !

Úgy gondolom ,hogy teljesen laikus vagyok és szinte nem is értek az autószereléshez ... de még is lehet nem csak én figyeltem meg saját magamon ... de kiműveltem magam alap dolgokkal kapcsolatban mikor autót néztem ... Mire gondolok ?

Típus hibák ... Alfa 159-nél vannak motor típusoktól eltérő vagy vissza térő hibák ... hát mindenképp erre “bevásároltam tudásból “mint leendő tulaj...természetesen elötte megvoltam indulva A4 B6 vagy B7 Audiért vagy egy Passat VI szériáért így a típus hibákat össze tudtak vetni az Alfával kapcsolatban.

A legnehezebb a szerelő/szakmember kiválasztása volt de ez is sikerült és ő általa vehettem meg elsö Alfámat :) Ha a pénzemről van szó nehezen bízok meg emberekkel.
Fordultam sarkon műhelyből az első 3 mondat után.

Szóval...keresgéltünk autókat küldtem neki rosszabnál rosszabb állapotban lévőket amik nekem természetesen tetszettek ...🙃
Egyszer csak csörren a telefon és azt mondja ... “...az egyik ügyfelem eladná egy 2.0 jtdm-et én szervizelem már 2,5 éve ...” huhh.. mondom rendben egyből potyogtak a szemem előtt a milliók ... de végül kellemesen csalódtam az egész autóban mikor elmentem megnézni , kompromisszum kötés kellett még úgy is ,hogy az autóra szánt keretemen felül volt az autó ára de kategoriájában még is korrekt ajánlatot kaptam.

Hogy is mondjam(?) nem vagyok egy hirtelen ember 1,5 évig csücsültem mire kiválasztottam a típust majd volt idő mire megtaláltam amit szeretnék ... pontosabban “ő” engem.


Jelenleg első bekezdésnek ennyit :) Hamarosan írom ,hogy teltek az első hónapok .