75 2.0 TD - főkép

Blog

2007-06-16
A hűtő ügy

A gondok engem nem akartak elkerülni, alig estünk át a felújításon, máris további hibák adódtak. Egy Borsodi út során derült ki, hogy kilyukadt a vízhűtőm, persze a legkietlenebb tályon: Emőd és Mezőcsát között egy mellékúton. Kilóméterekre senki, asszony, gyerekek mögöttem. Szerencsére el tudtam gu Tovább »

2007-06-16
A nagy átalakító show 7.

Ha mégoly hosszadalmas is volt a beszámolóm, itt a vége. Teljes a kép, úgyhogy most helyettem beszéljenek e három képek. Tovább »

2007-06-16
A nagy átalakító show 6.

A végső fázis az átalakítás során a motortér rendbetétele lett (hogy tiszta legyen a Cuore Sportivo). Azért szerintem jól sikerült, és így biztosan Ő is jobban érzi magát. Tovább »

2007-06-16
A nagy átalakító show 5.

A lökhárítók után nekifogtam a sok vacak rendbetételének (bár már nem olyan kitörő lelkesedéssel).Csiszolás, szórógitt, festés, minden díszcsíkot ablakkeretet, stb. Ezeket a vékony bigyókat még rosszabb volt helyrepofozni mint a nagyobb elemeket, sok estét, s nappalt töltöttem lent a garázsban, de a Tovább »

2007-06-16
A nagy átalakító show 4.

Azért a fényezésből én is kivettem a részemet. Gondoltam a lökhárítókkal megbírkózom és a hűtőmaszkkal. A hibák javítása itt sem volt kis feladat, lévén szó műanyagról megtudtam, hogy ehhez speciális, műanyaghoz való anyagok vannak kitalálva (gitt, töltőalapozó, festék stb.) Maszkolnom is kellett, m Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:75 2.0 TD
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1990
  • Színe:Alfa Piros
  • Jellemzők:
    Hátsó kerék hajtás
  • Extrák:
    Ablakemelők, Borbet Felnik, plüsskárpit
  • Egyéb:
    Nagyon szerettem! Én újítottam fel, remélem jó lett, és most már boldogan róják közös útjaikat az új gazdával.

Fotóalbum