Mutasd

>> Egyéb2010-01-28

Ma sikeresen levizsgázott a kicsikém :))
Bár cserélni kellett a hátsó fékeket de nem baj :) ezen kívül minden oké volt :)

 
>> Egyéb2009-11-05

Végre eljött a nap, hogy mehetek a kocsimért. Iszonyat sokat kellett rá várni, de megérte, mert legalább olyan nagy volt az öröm ismét meglátni és beleülni, mint amikor hozzám került :) Mikor oda értem érte, épp gépen volt, hogy megnézzék mutat e valami hibát miért nem akar menni normálisan hidegen, de valahogy nem akart szóba állni a kocsi vele, mert már várta ő is hogy elvigyem onnan. hiányoztunk egymásnak nincs mit tenni :DDDDDD Nagyon szép lett. őrültködtem is haza felé jövet :) imááádom.
Bár az első lökhárítót csak nem sikerült úgy feltenni, mint ahogy én azt elgondoltam, de nem baj. Kicsit több meló lesz vele, de majd az azt hiszem marad jövőre, ugyanis húzató padra kell tenni és úgy alakítani rajta. Kicsit bonyolult :(:( De most az alvázvédő, és oldal javítás mellé még kicseréltek 2 lengéscsillapító ütközőt. Hát azt írja itt hogy 6 tubus alvázvédő ment rá, de nem tudom mekkora volt a tubus, és milyen vastagságban ment rá. de véd és ez a lényeg :):) Végre sikerült fényképet csinálni az első emblémáról is :):)
Aztán jövőhéten meg irány megnézetni a fékeket és cserés akkor csere :)
Az alvázvédelemről már tettem fel fotót :)

 
>> Egyéb2009-10-22

Úgy volt, hogy ma már készen lesz a kocsim, és végre megint együtt lehetünk :)
De sajnos még legalább egy hetet erre várni kell.
Hát kicsit csalódás ért, mikor ma délután elmentem végre, hogy megnézzem mi a helyzet, erre a képeken látni mi fogadott :((((
Viszont van benne valami jó is, tegnap el lehetett hozni a pajzsot, és ki is cseréltem az emblémát elől mert rettentően kikopott. Köszönet érte Ferke cartársnak :):)
Az viszont tetszett, hogy már nagyon jól néz ki az alja, de az oldala..... :(:( jövőhéten fújják majd nézik még át alaposan :)
Már alig várom hogy újra nálam legyen :)

 
>> Egyéb2009-10-12

Hát előzetes egyeztetés után, elvittem ma a kicsikémet javíttatni.
Megcsinálják az alját, mert rohad :( :(
Az oldalát is, mert van rajta egy csúnya horpadás.... szépen kihúzzák, és újra fényezik. Az első lökhárító is normálisan vissza lesz téve :)))
Hát egyelőre ennyi, ha közben látnak még valamit akkor az is javításra vár :))
Ha kész lett arról később.... :)

 
>> Egyéb2009-08-03

Vissza vittem a szervizbe a kocsit, lengéscsillapító cserére. Ott kellett hagyni, majd 2 óra múlva vissza mentünk érte. Még nem volt teljesen készen, de közben megjött a főnök, akinek szintén alfája van, egy piros 156 V6. Több sem kellett, odajött és elkezdtünk beszélgetni az alfákról. Kikérdezgette elég rendesen a kocsimat. Kiderült, hogy évek óta alfázik, és a feleségének is alfája van, egy 147-ese. Beszélgettünk a találkozókról is persze, már voltak ők is. ....És hát tök jó volt ez a nap így :))))

 
>> Szerviz2009-07-28

Elvittem a kocsit futómű mérésre, mert már hónapok óta éreztem, hogy kanyarban kicsúszik a segge a kocsinak.Hiába néztük nem találtunk semmit rajta hogy mi lehet a baja, de mikor rámentünk a rázópadra ki is derült, hogy a lengéscsillapítók tönkre mentek.

 
>> Szerviz2009-01-20

Január végén a biztonság kedvéért kicseréltettem a vezérlésmódosítót, és mindent ami ekkor kell, mert mentünk "nyaralni" és nem akartam hogy ott jöjjön ki valami, ahol senkit nem is ismerek. Bár azt mondták mikor meg lett véve a kocsi hogy minden ki lett benne cserélve, de nem hiszek már senkinek... :) Jah igen, a termosztátom is ekkor lett kicserélve. :)

 
>> Egyéb2008-12-19

Karácsonyra új autórádiót tettünk bele, egy pioneer DEH-4000 ub-t. Végre normálisan lehet benne zenét hallgatni. :)

 
>> Egyéb2008-09-22

Kárszakértőhöz mentünk a kicsikével. Megnézte a kárt, fényképezés, papír kitöltés minden ami ilyenkor kell, és szerencsémre bele vette a 2 éves horpadást is. Sorolta mit kell majd csinálni vele, én meg jóhogy hallgattam az ajtóról, hogy nem a csaj csinálta. Így pluszban lett egy új lámpám hátul, és még újra is fújták az egész ajtót is. :)) Megérte várni :) A hátsó lökhárítót ki kellett cserélni úgy ahogy van. kikalapálni mert a pótkerékre rányomódott a kaszni.
Két hét múlva készen is lett, és nagyon szép munkát végzett a szerelő. És még ki is takarították kívül-belül :))

 
>> Egyéb2008-09-18

Intézem a szokásos céges dolgokat, már mentem volna vissza az irodában, mikor egyik utcában megálltam, hogy egy tolató autót kiengedjek belém ne jöjjön, erre már kb. 10 másodperc állás után, hallom hátulról a nagy csattanást, és érzem hogy belém jöttek.
Egy nő bebambult, és nem látta, hogy nyomom a féket, és állok. Kiszállás, után persze idegesen kitöltöttük a baleseti papírt, elismerte szerencsére hogy hibázott. Ha nem ismerte volna el, nem is kellett volna messzire menni, mert minden a rendőrség előtt történt.. Aznap hívtam a kárszakértőt, másik hét hétfőn lehetett is vinni megnézetni.