Hiran ( no saurus Rex ;) ) - főkép
>> EseményAlfa 156 1.9 JTD / atomHangya/ // 2011-05-26

Hangya nélkül.
Azt hittem könnyebb lesz,vagy legalább vagyok annyira Megahiran,h nem fogok tocsogni ezen..(merugyebőgninemér)... " a tartás egyetlen formája az embertelenség, szelíden, de szívósan szégyellni a bennünk lapuló jóságot " ...
Hangyával éltem meg a mély szerelmet ,az ormokat ostromló örömtől szüvszaggató fájásig ..amikor Platón a test feletti éteri szerelemről írt jól körberöhögtem magamban,mert egy ropogós férfisegg azért valljuk be:kell a képbe .
Most mégis úgy érzem, h a világ összes Adonisza mehet a kukába...(pfühhh).
de eljött az az idő mikor a lépés az,h hagyni kell ,engedni kell.
Fájt,mikor nem volt garázsban, mikor megnyomorították megsebezték, mert a parasztok nem tanultak meg parkolni ,mikor gellert kapott a tengely a prosztó pesti utakon, és fájt a banki bűnözés is,amit a svájciakra kentek...csontig hatolóan fájt.
OFF.
Hangya által tanultam meg,h mindennek lelke van, és a szerelem lehet örök.
Szóval maradok --mint voltam -- krónikus panteista pragmatista mizantróp és elvetemült alfa fun. csak most mély szomorban . hangyátlan.
Nem is akarok mást most. semmilyen mást . majd idővel... talán.

 
>> SzervizAlfa 156 1.9 JTD / atomHangya/ // 2010-11-01

Pest. Csodálatos. Kedvelem a kis közlekedési duggancsokat ... Édik. . No meg a LUKAK ...azok a bájos kráterek... percenként 5 zsiráf elnyelésére képesek...és mindig valahogy az úton nőnek, és mindig tapasztják őket valami félparfofára eresztett nadrágú kőmíjesek... félkézzel ( me másikban sör van vagy támasztéknak használt lapát, vagy a saját farka,amint épp vakarja...) .
És Pestet kedves népek lakják. És ezek a népek gyorsan okosak . És ezt én nagyon díjazom . Például múltkor csak 2 hétbe került kitalálni a szerelőnek,hogy Hangya füstorgiája nem azért van ,mert gőzmozdonynak hiszi magát,hanem mer' épp beteg.Először az egéerszelepem próbálta lefikázni, de miután lekommunikáltam az arca belsejébe,hogy baromi intim viszonyban állok azzal a szeleppel ,sőt jobban ismerem,mint ő, átgondolta. Aztán úgy érezte a turbőcsövem ha meghegeszti -persze nagyon olcsón- akkor minden baj és füst elhárul. Újra közöltem vele,h kábé amikor az én flexibilis kis gumi turbócsövem akarja hegesztgetni -persze nagyon olcsón- én ugyanúgy hegeszteni fogok. Rajta. A kis nózikáját a kis popsikájához. ( persze ezt szübtilis hiranikus bájjal mondtam el, ...gondolhatod ....) ( Pesten vazzeg gumicsövet hegesztenek. le vagyunk maradva,mi vidéki pórok...) .

Nem lehet mindenki fővárosi főnyali, így Hangya kikerült egy jó suburbi gyógyzugba. ( itt még nem ismerik a high-tech gumihegesztési metódust, így pőrén szőrén kib@szarintották se perc alatt a szétrobbant gumicsövet,azt raktak beléje egy újat...nem százhúszezereré,csak tízé...gumi is, turbő is, cső, is,jó is, ....) szal Hangyalka azóta javulgat, és míg epekedem érte , addig nagy piros emmel közlekedési mutatványokat hajtok végre . Metrómászás .PPfffűdejó. Sikít a seggem alatt a féregjárat, jó fremen mód ...mer' köll. mer' fontos. "gyorsmintasorséspontosmintegygondosorvos".
Szóval minden szép minden jó.
Éjjenpestmegametrómegacsányisanyi.
megagumicsőhegesztő!
ollé!

 
>> EgyébAlfa 156 1.9 JTD / atomHangya/ // 2009-02-03

rebegjünk egy röpke imát a Lanciákért is..mert ugye van már Fiat találkozó Komáromban ( az alfa is fiat:)) ) és van Alfa találkozó Esztergomban.
A Lanciáknak már semmi sem jár???!!


Kirekesztő egy élet ez...nehéz a Thetisek sorsa...és nemcsak az orrpajzsuk miatt....

::P
:)

 
>> EseményAlfa 156 1.9 JTD / atomHangya/ // 2009-01-11

Esztergom vagy Komárom?
Jobb mellbimbó vagy bal mellbimbó?

..élvezheted együtt vagy külön -külön...


persze ....élvezni .....tudni kell...

aki nem tud...az beszél róla...;))

 
>> EgyébAlfa 156 1.9 JTD / atomHangya/ // 2008-11-25

A holtpont jeladó olyan,mint az ex szerető.....mutat egy szintet, de azon Te már rég túlvagy....


minden nagyszervíznél klassz új szavakat tanulok a szerelőtől: carburator.
simmering. silentek. lengőkar.holtpontjeladó....hát mennyi genya kütyüt és bizbaszt raktak ebbe a szegény verdába, h véletlen se tudjon menni??????!!!!

 
>> EseményAlfa 156 1.9 JTD / atomHangya/ // 2008-08-14

hozzávalók:
1 DB HAMVAS SATTI
KB. 8 TUCAT VAD TALJÁN LÓ

díszítésnek:
tölgyfa ,napos Szegede

köretnek:
2DB ROPOGÓS SEGGŰ MOTOROS RENDŐR

...Végy egy darab Sattit...( a piros pólós a jó, a sárga turbócitromjával,a többi szőke szőrös túlérett, tedd vissza a polcra! ) tégy mellé pár tucat olasz lovat ( pirosat feketét sárgát)...forgasd át 33-szor, keverd meg 145-ször, pirítsd át 156-szor..hagyd érlelődni a napon ,pácold kis sörrel, majd keverve ( nem rázva!!!! ) zuttyantsd őket össze jóféle hallével.

Körítésnek kékfenekű villogó rendőröket használj.

Pikánssága folytán csak szakavatott ínyenceknek ajánld, évente egyszer hatásos nemcsak éhségük kielégítésére,hanem nemes szerveik vérbőségének fokozására.......nemcsak finom tehát..hanem egészséges is!! ;)

 
>> EgyébAlfa 156 1.9 JTD / atomHangya/ // 2008-04-16

Esztergom városvarázs persze ezidőtájt is kísérte....eddig kimarada..
Nade Hiran dönte: nem süt több hamuba sült pogácsát Esztergomba menő alfásnépeknek,hanem megyen ő es Hegynek fel.
S lőn így .
Persze paripa göthöze.
Erwinmágus rámonda varázsige , (izzítógyertya villámlón megjavula, lengőkarok csillámló acélpáncéllal edzve ,fáradt gőzolaj helyébe nemes olajvér kerüle, s a lég is szabad áramlást kapott jó szűrő által)..imigyen módon szilaj vasparipa nyergébe szőke démonság ültete, s azzal mene fel áldozni Hiran a szent Alfaistenek elejibe.
S lőn áldás Hiranokon s azok paripáin s azok nyergeiben ülő naphajú angyalain....

 
>> EgyébAlfa 156 1.9 JTD / atomHangya/ // 2008-01-18

Mennyi két derékszögű alfaszerelő hengerűrtartalmának köbgyöke?

 
>> SzervizAlfa 156 1.9 JTD / atomHangya/ // 2008-01-08

Kuplunghenger bizbasz javíttoldbuherál. Mert egész henger nem gebaszos. Csak ott az a kis kütyü a végén ( kvázi gumitömítés)...szóval Erwinmester leszed, alá tesz ilyen másik kütyü,h ne csússzon át a valami a valahova...átmeneti megoldásnak jó,és mégse tizenezer a javítka, megódottuk ócón..nádzon ócón..:)

Kuplung holtjátéka most már nem nagy. ezzel szemben ideális. imádom. ( meg alfabébit is. meg Ervint is.)
+ izzőőő csere....megint.

+ hozzáírni a tavaszi 90ezres nagy generálhoz a kuplungfigyelést, újraátnézést is...ne felejtsed el Hiran...

 
>> AutóápolásAlfa 156 1.9 JTD / atomHangya/ // 2008-01-04

Hódmezővásárhelyen parking. Gaz hódok meghúzták alfabébi. van rajta fehér csík. sok.sokk!!
( előlről alfa,hátulról alfa,oldalról zebra :S )...DE! Satti Kapitány segíte! Elvitt zu Kakuszirobi. 20 percike, simi,polír,lakk,...wowww...új kis pöpecccccc oldala van.
no para,no zebra! ((ÉJJEN SATTIKAPITÁNY !!ÉJJEN KAKUSZIROBI!! )
a hódok meg bekaphattttttyyyyyyyák! hejjjjjjjj!