156 1.9 JTD - főkép

Blog

2010-09-19
momo bőrülések + Ferrari gyerekülés és ülőlap

sikerült beszereznem egy SW-ből való nagyon világos szürke momo bőrülés szettet ajtó és B oszlop kárpittal, nagyon jó alapotban Petya 2.4 - től. Maga a beszerelés is elég könnyen ment, gondolok itt a hátsó ülésekre mivel az SW hátsó ül Tovább »

2010-02-05
Nyárigumi méret mizéria.

Mióta slovákiában bevezették az eurót azóta nagyon megnőtt a bírságok magassága, egyszerűen átvették a fejlet nyugati országok mércéjét (érdekes a fizetések magasságát nem befojásolta ez a nyugati mérce). Mivel a forgalmi engedélyeben az Alfámtól csak az alap acélfelnin lévő téli gumi mérete szerepe Tovább »

2010-02-05
Alsó motorvédő műanyag.

Az eredeti motorvédő nagyon ramaty volt, hiányoztak bizonyos részei és a felfogatása sem volt 100%. Már nem lehetet bisztonságosan felrakni úgy a helyére hogy ne keljen attól félni hogy esetleg elszál és okoz valami gubancot ami nem hiányzik nekem sem és másnak sem. Sikerült rendelnem egyet nagyon j Tovább »

2010-01-30
Új fejegység - Parrot RKi-8400

Bekerült az új szerzemény ami egy Parrot RKi-8400 bluetooth fejegység. Eltávolítható előlap forgatható gombbal és numerikus billentyűzettel, 2.4"-os TFT színes kijelző - 262 144 szín, AM/FM rádió RDS kijelzéssel, Teljesítmény 4 × 50 W MOSFET erősítő, Multi audió rendszer, Bluetooth kompatibilitás, Tovább »

2010-01-18
Cserebere.

Ha már a xenonok végett szét volt szedve az autó eleje akkor már kicseréltem egypár alkatrészt amelyeket már korábban beszereztem - kuplung munkahenger + fékfolyadék - első lökhárító tartó jobb és bal - hűttőfolyadék kiegyenlítő tartály - és néhány vezetéken kellet pótolni a szigetelő sz Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.9 JTD
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1999
  • Színe:428B Blu Cosmo Metal
  • Jellemzők:
    Nekem ő az autók csúcsa.
  • Extrák:
    - TuningBox - Common Rail - POWER JET teljesítménynövelő
    - Light tuning szet
  • Egyéb:
    Az összes javítást és módosítást magam végzem.

Fotóalbum