Mutasd

>> Egyéb2008-12-15

A mai napon nekirugaszkodtam az ügyintézésnek:

Első helyszín, a XIX. kerületi kapitányság, ahol megtudtam, hogy még nem készült el a jegyzőkönyv az esetről, majd érdeklődjek holnap, vagy holnapután. Ezt még protekcióval sem tudtam meggyorsítani.

Második helyszín, a Fővárosi Közterület Fenntartó Zrt. Tegnap már letöltöttem az FKF oldaláról a kárbejelentőt, és azt már kitöltve vittem az ügyfélszolgálatra. Ennek köszönhetően, illetve annak, hogy csak én voltam az egyetlen károsult az ügyfélszolgálaton kb. 15 perc alatt végeztem. Azaz csak végeztem volna! A kárfelvétel közben kiderült, hogy az eset helyszíne, az Arany János utca nem a FKF kezelésében van, hanem a Kispesti Önkormányzatéban, így a FKF nem jogosult intézkedni az itt keletkezett károk ügyében. Egy nagyon kedves, és segítőkész hölgy vette fel a kárbejelentésemet, aki továbbirányított az FKF biztosítójához, az Allianzhoz, egy ingyenes szemlézésre jogosító megbízással, sok szerencsét kívánt, és az anyagomat továbbította a XIX. ker. Önkormányzatnak (az ő hozzállásuktól egy kicsit tartok).

Harmadik helyszín az Allianz biztosító hamzsabégi úti irodája. Itt is egy kedves hölgy fogadott, aki elmondta, hogy ők csak az FKF Zrt-vel vannak leszerződve, a Kispesti Önkormányzatnak valószínűleg egy másik biztosító a partnere. Azért a szemlét az igénylőlap alapján ingyen elvégzik, és azt majd már az önkormányzathoz kell eljuttatnom.

A napi vidámságomat csak fokozta, hogy a 26 éves Golfom, amivel az ügyintézés menetét kívántam gyorsítani, annyi megbízható km után most először cserbenhagyott. Az akkumulátor döglött meg, vagy csak valamiért nem tölti a generátor nem tudom, de nem esett jól kétszer is egymagamnak betolni a forgalmas Bartók Béla, és Hamzsbégi utakon!

És az Alfával még mindig nem tudom, hogy mi van! Mindjárt megyek Gerissimoékhoz, és remélem be tudunk jutni vele a műhelybe, és megemelhetjük!

Sajna a műhelyben elment az áram, így az emelő sem működött! :(
És nem csak az áram ment el, hanem hazafele a Golf még egy kis aprósággal meglepett! Az alapjárat is elment! Az üllőin ismét tolhattam, a lámpánál mögöttem várakozók nagy örömére!