Giulia 2.0 Super - főkép

Blog

2022-05-25
Se ki, se be..senyő

A Giulia kényszerpihenőre megy... Az utcánkban és a szomszédos utcákban vagy 5 hete dolgoznak a munkagépek, elvileg három hét múlva jutottak volna el a kapunkig. Ma reggel arra bicikliztem vissza, hogy a kotrógép szedi a felső réteget egy négytengelyes billencsre.. a kapunk előtt. Egyelőre 10-15 cen Tovább »

2022-05-14
XXI. Selénia Rally - Szarvas

Végre újra. Két év szünet után az Alfa Romeo Club Magyarország újra megrendezhette a kedvenc Alfás talinkat. A legutolsó, Hollókőn is egy csúcs rendezvény volt, most is hozták a szintet a szervezők. Szarvason a Liget Hotelben volt a rajt/cél helyszín és a szállás is. Volt olyan mázlink, hogy a csalá Tovább »

2022-03-23
Rövid tél volt

Bő két és fél hónapig vendégszerepeltek a téli kerekek, havat lényegében nem láttak, ma pedig nyári álomra hajtották szelepjeiket a gumis raktárában. Ilyesmire számítottam, a téli garnitúra sokáig ki fog tartani. Enni nem kér, viszont jöhet olyan tél még amikor több hasznát veszem. Tovább »

2022-01-05
Az utolsó nyolc hét

Az ősz nagy kérdése volt, hogy mi legyen télen. Letenném boldogan a Giuliát, de reggel valahogy a legkisebb harcosnak el kell jutni az óvodába. Ami bő másfél kilométer. Normális időben közel van, biciklivel sem téma. Szeles hidegben nagyon távolinak tűnik, olyankor autó kell. A telkünkhöz földút vez Tovább »

2021-12-07
Tőccs!

Egy hónapja nem volt hosszabb útja az autónak, úgyogy a csomagtérben levettem a kárpit borítást és ránéztem a C-Tek töltővel az akksira. Nincsenek csodák, már bizony a piros LED égett. Értem, hogy új autó, lehet úgy is kezelni. Beleülök, használom, nem érdekel. Pár évet kibír az akksi úgy is. Engem Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Giulia 2.0 Super
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2021
  • Színe:Verde Visconti
  • Extrák:
    Verde Visconti fényezés (5DR), váltófülek a kormányon (4WE), sárga féknyereg (58I), Sport keréktárcsák, kétszéles méret (1MQ), sport csomag (9ZU), bőr ülések (211, 448 kárpitkód), téli csomag (8M2), elektromos ülések (8M8), klíma plusz csomag (2EH), világítás csomag, 35w kanyarkövető xenon fényszóróval (8LZ), telefontükrözés (8EW), osztva dönthető hátsó ülések (195), fűthető hátsó ülések (368), nagyobb, Veloce féktárcsák (44B), vontatás előkészítés (4HB), két kipufogóvég (81E), csomagtér tálca.

Fotóalbum