Mutasd

>> Szerviz2010-11-08

Hurrá!

Várpalota, szakadó eső, frissen mosott kocsival. De van jó hír. Levizsgáztunk, rendben van mnden.
Felkerültek a téli lábbelik, hát nagyon ronda:) De lett új kézifékkötél!

 
>> Szerviz2010-08-19

Előző nagyjavitáskor első betét-tárcsa csere volt aktuális, és értt a hátsó is. Mi tagatás, használjuk az autót.

Igy lett új hátsó tárcsák, betétek és ha már akad benne kilométer, hát egy olajszürő-olajcsere is történt.

Most megint lehet kormolni. Hazafelé meg beleszaladtam egy díjebeszedős gyorshajtós rendőrduóba, kiváncsi vagyok jön-e majd csekk..

 
>> Szerviz2010-02-22

Ma kapott az autó új albaktörlőket. Már rendesen kiszolgált az előző. Csíkozott is. Idegesített is...
A pénztárca meg nem örült neki.

>> Szerviz2009-11-25

Nemrég átléptük a 100.000 km-t. Csöritől épp 2-3 km-re :)

Kalandos volt:) Az utolsó nagyszervíz óta egy-egy dolog elromlott, de a legtöbb bosszúságot mint sok dájzeles traktorosnak nekünk is egy halódó, vacak EGR okozta. Okos ez az elektronika, minden szarságot figyel, megmond, de hogy minden hiba forrása az EGR... Hát lett új "felújított" EGR.
Fura. Csend lett... Simábban jár, kevesebb álcakormolás volt előzéskor... Öröm és boldogság.
De kapott Bella új olajat, szűrőket és előre két szép tárcsát betéttel, hogy ugye meg is állunk ha kell. A hátsóval még kihúzzuk a telet:)

Csöri: köszi!

101837 km

 
>> Szerviz2009-04-23

Jó volt Komárom. Nem voltunk ott sokat, későn értünk le, már mindenki mindenfelé és az a kevés ismerős arc, akit ismerünk azokat se láttam. Kis eü séta, kürtöskalácsos folytással, és irány haza.
Hazaúton a körforgóból kifelé gáz és "platós ifa hang".... pzsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Dühöngés, erőhiány, majd Csörgő művek.
Alsó intercooler cső (nem értek hozzá) csere. Még volt egy kis szöszmötörés lenn Csörinél mert a "kraft" valahol elmaradt. De meglelték a szakemberek.
Hazafelé néha megrángattam a bajszát. JÓÓÓ :)

 
>> Szerviz2009-04-04

Már nagyon meleg volt a hétvégén és hogy néz ki hogy az autóban megy a légkondi, kellemes a hőmérséklet, a gép meg téli gumikon izzad....

Pincébe le, gumikat be a csomagtartóba. Majd meg szakadtam! Utána a téli kerekek lecipelése meg könnyed séta volt....Hiába a mai fizika állása szerint az acél nehezebb a könnyűfémnél :)

Szóval volt gumis látogatás, aki a négy kerék centirozásáért, meg a kerekek fel - le cserélésére, meg "gáz volt benne, rakok bele" mondatért elkért egy keveset....

 
>> Szerviz2009-03-27

Motor controll system failure, go to dealer - már nagyon untam, .... el volt túrósodva a turbó és környezete de Csöri kezei kipucolták... jobb lett, de még nem tökéletes....

 
>> Szerviz2008-11-06

Várpalotán jártunk, Csöri művekben....
4 téli gumival, acélfelnivel várjuk téltábornok támadását....

Jöhet a tél!

>> Szerviz2008-09-10

Olaj és olajszürő csere volt a Csörgő Művekben.
Eddig is csendes volt a traktor, most is olyan, csak finom, friss lé kering benne.

Na meg ki lett cserélve a dübörgő ventillátor, ami egy kocc eredménye lehet. Már ezt is tudom...na bumm. Viszont most csendes:)

Csöri megrángatta, megnézte a futóművet, fékeket és lélekben felkészített a következő szerviznél esedékes betét-tárcsa cserékre:) De addig.... Kormoljunk!!!

>> Szerviz2008-06-19

Egyik nap egy gyors manőver utána olyan fura lett a gép... susogott, szuszogott. Érdekesnek találva benéztem a motortérbe és HOPP! A traktortüdőből a szívbe vezető cső - ha jól tudom az intercooler felől - megrepedt. Gyorsmegoldásnak szigetelőszallag - nem zöldsárga csikos!! - és a hang megszünt, majd persze megint!:) Közben telefon Csörinek, hogy ez nekünk kell.

Az alkatrész beszerződött, Rosso Bella most ismét jól kap levegőt! :)