155 2.0 TS 8V - főkép

Blog

2008-08-12
megcsinálták

Július 4.-én a Függetlenség napján én is független lettem. Szerencsére csak a kocsit törtem össze és nem lett nagyobb baleset! Közel éjfél tájba sikerült egy "S" kanyarba kicsúsznom és az autó baj elejével elvinni egy beton korlátot a vasuti átjáró elött. Komolyabb személyi sérülés nem történt. El Tovább »

2008-07-14
Műszaki +z.kártya

Igaz már 2hete, de hiba nélkül átment !! :) Tovább »

2008-04-15
új kuplung!!

Ma este végre vissza kaptam a kocsimat!! A kuplungom teljesen ki lett cserélve, zsíír újj! Kapott új váltóolajat is, a futóművem még mindig nagyon jó, így hát kis pihenő után ismét lehet járni az utakat. :-)) Tovább »

2008-04-13
kuplung hiba

Sajnos elkerült az autó szerelőhöz, ugyanis nagyhirtelen megadta magát a kuplungom. Az egész azzal kezdődött, hogy mikor kinyomtam a kuolongot egyszer csak egy nagy koppanást halottam és hirtelen úgy "beesett" a pedál. Ennek ellenére működött tövább minden ahogy kell! Másnap már arra lettem figyelm Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:155 2.0 TS 8V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1992
  • Színe:Alfa Rosso 130
  • Jellemzők:
    Központi zár, elektromos ablak elöl- hátul, elektromos tükrök- napfénytető, digit klíma, Momo AirBag-es kormány, a váltógomb is Momo, Bilstein gátlók, ültetve 4.5cm-t a Terra Sport rugók által, színezett üveg (Solar 20), sport légszűrő, OMP toronymerevítő, Xenon fényszóró

Fotóalbum