Mutasd

>> Szerviz2008-08-12

Július 4.-én a Függetlenség napján én is független lettem. Szerencsére csak a kocsit törtem össze és nem lett nagyobb baleset!
Közel éjfél tájba sikerült egy "S" kanyarba kicsúsznom és az autó baj elejével elvinni egy beton korlátot a vasuti átjáró elött. Komolyabb személyi sérülés nem történt.
Első ránézésre elég csúny volt az autó, lásd képek! Olaszországból hozattam az alkatrészeket hozzá, mint pl.: első lökháritó ködlámpával lámpamosó nélkül, bal oldali index(előre), bal első nyúlvány, lengőkar- villa, gátló, olajhűtő, bal első sárvédőlemez + a műanyag betét... Plusz kellett egy szélvédő, gumi fék cső, kézifék bovden, motorolaj,2 db felni + gumi, most ennyi jut eszembe. Jaa és még nincs lefestve, mert arra már nem jutott sajnos.

 
>> Szerviz2008-07-14

Igaz már 2hete, de hiba nélkül átment !! :)

 
>> Szerviz2008-04-15

Ma este végre vissza kaptam a kocsimat!! A kuplungom teljesen ki lett cserélve, zsíír újj!
Kapott új váltóolajat is, a futóművem még mindig nagyon jó, így hát kis pihenő után ismét lehet járni az utakat. :-))

 
>> Szerviz2008-04-13

Sajnos elkerült az autó szerelőhöz, ugyanis nagyhirtelen megadta magát a kuplungom.
Az egész azzal kezdődött, hogy mikor kinyomtam a kuolongot egyszer csak egy nagy koppanást halottam és hirtelen úgy "beesett" a pedál. Ennek ellenére működött tövább minden ahogy kell! Másnap már arra lettem figyelmes, hogy furcsa hangot hallatott mikor kinyomtam, majd menetközbe nehezen tudtam 2-ből 3-ba tenni. Rá 1 napra már szinte egyáltalán nem ment a dolog. Álló helyzetbe viszont lehetett váltani. Viszont ha sebességbe ráindítottál akkor kinyomott kuplungal is elindult az autó!!
Már rá fér egy kuplung szett csere, így közel a 200 000 km-hez. (nem tudom, hogy cseréltek-e már benne!) Hát röviden ennyi! Elvileg 2 nap múlva kész lesz.