GT Q2 1.9 JTD - főkép

Blog

2019-05-19
Idény

Ebben az idényben sajnos még elő sem vettük... idő szűkében lehet, hogy sajna nem is lesz. Néha beindítom, garázsból ki-be gurulok és ennyi....forgalomból ideiglenesen kivonva :/ Tovább »

2018-11-20
Téli álom

Ez az év abszolút eseménytelenül zajlott, ha a a vezetési élményeket nem számítjuk. Mert azt még mindig nagyon tudja a "kis öreg" :) A napokban töltötte be a 13 évet, de még mindig imádom, minden kilométer örömet okoz benne, nagyszerű AUTÓ! Ápolom, szeretem! Tovább »

2017-10-31
Téli álom

Idén kicsit korábban kezdődik a GT téli álma, mivel ez éven már itt Q4 :) Mindenkinek jobb így. Nyáron Q2, télen Q4 így szép az élet :) Ráadásul szombaton talán az utolsó jó időben volt szabadidőm, hogy kívül-belül megtisztítsam leápoljam. Tovább »

2017-10-11
Novitec Sport Shifter

Alfistiről rendeltem. A beépítés nem vészes, de ne a kapott instrukciókból indulj ki, mert csak bele bonyolódsz és már szét is szedted a fél motorház teret :D Az eredmény tényleg sportos, sokkal keményebb és rövidebb a váltóút, de közel sem olyan kényelmes, mint a gyári. Talán a BMW-k kézi váltóih Tovább »

2017-07-18
Vezérlés csere

75.000 km-nél cseréltem legutóbb a vezérműszíjat, annak azonban 7 éve :D Úgyhogy jobbnak láttam ezt most megejteni a vízpumpával együtt. Cseréltük a hosszbordás szíjat is, mivel ennek a szíjfeszítője el is hagyta magát egy vasárnapi délutánon. Ja, az izzítógyertyákat majdnem kihagytam. Már legalá Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum