Mutasd

>> Egyéb2010-12-19

Ma reggelre kigyulladt a motor lámpa a műszerfalon...
Boldog karácsonyt! :s

 
>> Egyéb2010-12-12

Kedves Jézuska!
Szeretném, ha megjavítanád szegény Lujzám oldalát, a hátsó féket, a lengőkarokat, a váltót.... meg amit még kell. :)
Köszönöm

 
>> Tuning és extra2010-03-06

Ez csak látszólag egy egyszerű rendszámtartó keret :)

Köszönöm mindenkinek a aki részt vett a megvalósulásban :)

 
>> Autóápolás2010-02-27

Lujza ragyog! Kívül belül. :) Bekerültek a szőnyegek is. Thx bilon ;)

 
>> Egyéb2010-01-09

Zene ide vagy oda...szép a Pio..meg pirosan is világít, de rá kellett jönnöm, a gyári szebb. Úgyhogy, majd ha minden kicserélődik, ami fontos, ez lesz a következő befektetés.

 
>> Esemény2009-10-11

Ma délután hazafelé az M6-on a szívbajt hozta rám a drága! Hirtelen kigyulladt az akksinak a visszajelzője a műszerfalon és ugyanabban a pillanatban olyat csinált az autó, mintha 5-ből kettőbe váltottam volna
pedig hozzá sem nyúltam a váltóhoz. Mindezt olyan 170-nél...hát nem kicsit dobogott a szívem. Gyorsan leálltam egy pihenőnél, és telefonos segítséget kértem Csöri mestertől, akinek első kérdése az volt megvan e az ékszíj? Itt már aztán megfordult velem a világ, hát motorháztető fel, majd Csöri irányításával megtaláltam merre lehet a fránya szíj :) A helyén volt. Aztán mondta Csöri, üljek vissza, indítsam be... nah sehol semmi kivillanás. Letettem a telefont....megint villog....leállítottam, motorháztető fel..szíj a helyén :P ....megütögettem az akksin azokat a kis bigyókat, amivel rácuppan az autó...saru (?) és újraindít.... Hazáig semmi baja nem volt :) Arra viszont rájöttem, ha nincs neve, nem tudom szidni...mert a szarolasz, meg a szaralfa...az olyan általános. Hát mától Lujza a neve :)

 
>> Egyéb2009-07-29

Valahogy csak kiböjtölöm :)

 
>> Egyéb2009-07-29

...vagy mégsem.
Lehet úgy árulni valamit, hogy igazából abban reménykedsz, hogy nem veszi meg senki?

 
>> Egyéb2009-05-21

Visszakaptam 4 nap után :) Már úgy hiányzott ...
Gyönyörűre fényezve elől hátul, és kiklapálva azt az apró malőrt amit a néni okozott, aki beletolatott. Csillog villog. Ennek örömére elkezdtem írni a blogot, ígérem visszamenőleg is beleírok mindent. :)

 
>> Esemény2009-03-24

Nem volt egyszerű lefényképezni :)