156 Sportwagon - főkép

Blog

2014-02-09
Műszaki

Elérkezett a műszaki ideje. A műszakin kívül sajnos volt még pár más dolog is amit meg kellett csinálni. Ki lett cserélve az utolsó még ki nem cserélt első lengőkar. Meg lett csinálva az a kis koccanás eredménye. így jött ki a végösszeg. Tovább »

2013-10-20
szükséges javítás

Az utolsó nagyobb szervíz után nem maradt abba az olajszivárgás a kormányműből annak ellenére sem, hogy a kormánymű ki lett cserélve. Szerencsére az egyik jó alfás barátom ajánlására találtam 1 jó szerelőt. a végén kiderült, hogy szerencsére nem az új kormánymű volt rossz hanem az abba kapcsolódó a Tovább »

2013-09-21
Olajcsere+...

Újabb olajcsere lett esedékes, ami végül sokkal több lett... -2 első legőkar -Kormánygömbfej - Tengelycsonkanya -olaj+szűrő - Levegőszűrő - Pollenszűrő - Hajtóműolaj - Futóműállítás - Kormánymű.... Nem a költségekkel volt probléma hanem inkább azzal, hogy a szerelőm egyszerűen nem törte ma Tovább »

2013-03-09
újabb csere

A rutin szervíz kicsit másként alakult mint gondoltam. Az volt alapban betervezve: olajcsere, fékfolyadékcsere, bal első felső lengőkar. azt miután volt ideje átnézni a szerelőmnek akkor kiderült, hogy kicsit többről van szó. Mégpedig: generátor és szervószívattyú csere..... Nagy nehézségek árán (a Tovább »

2012-09-01
Olajcsere+intercoler csőcsere

hát már esedékes volt az olajcsere, úgyhogy elvittem szervizbe. Az általános dolgok mellett még utánnanézettem miért is füstől a kocsim mostanában. Ki lett cserélve az olaj+olajszűrő, levegőszűrő, pollens űrő. A füstölés oka az volt, hogy ki volt jukadva az intercoler csöve. Átnézettem a futóművet é Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum