Mutasd

>> Esemény2012-01-07

jobb első defekt majd 2 bukfenc a réten GTV eltávozott az élők sorából

 
>> Szerviz2012-01-05

sajnálom de tavaly nyár óta mindig csak gondoltam rá hogy írnom kéne. Most van rá időm. Szóval amikor tavaly azaz bocs már tavaly elött nyáron megvettem 2010ben szép szürke volt. Elöző tulaj még alku tárgyaként kicserélte nekem a teljes középső belső kárpitot mármint azt ami az órát tartja rádiót meg ilyesmit.

Mivel használt autó volt igy átnéztük. Ez után vezérlő szíjjak ,görgökkel ,vizpumpával csere. első több mint százezres tételem. Azt hiszem volt még pár apróság de már nem maradt meg.

Csak a tökéletes autót tudom elviselni. A nyári melegbe a 15éves tetőkárpit feladta a harcot és lelógott. Egy fantasztikus kárpitos kicserélte az egészet babapopo puhaságú plüsre.

1.baj
Pirosnál álltam mikor az osztrák papa akivel már régóta versenyeztem a 84esen úgy döntött nem bírja tovább nézni a gtv hátulját és belém jött.
A biztosítója rendesen fizetett. Dávidtól lett lökhárító és lámpa. Mire megjött a lakatos barátunk el is készült. A maradék pénzből pedig az autót szét bontottuk. Megrendeltük a gyári alfa rosso 130b/b festéket és az autó Piros lett. Bár indok nem volt rá, mámint rozsda indok, de ha egyszer már festünk akkor kapott alváz védelmet is.

Kipufogó már megvételtől kezdve kicsit izé volt. Volt egy bizonyos fordulatszám ahol valami rezonált. Rá találtam a doktorra a kipufogó doktorra. Elvégezte a hibafeltárást és mire észbe kaptam volna már flexelt. De mire vérnyomásom normális lett már hegesztett. Utána csak élveztük milyen szépen szól a műhelyben a gép. Egyben megkaptam első dícsértem hogy milyen szép lett és jól teszem hogy költök rá bőven mert meglátszik.

baj2
házibuli, életem első és utolsó ittas vezetése... villanyoszlop
1napig bamba bámulás
indul a telefonálás, Szerelő - kasztnis testvér párt házhoz jött. Meg is lett az analízis. Vagy eladjuk vagy neki fekszünk és állat lesz. (na vajon melyik lett). Pár napon belül tréleren volt az autó, motort kivettük. Csak útban volt. Jöhetett a húzópad meg persze egy Volvo v70 csomagtérnyi és utánfutónyi alkatrész Dávidtól. Jobb első nyulványt levágtuk kb felénél és újat kapott. Ezután Monroe lengéscsillapítókkal, Brembo tárcsákkal , Selénia Olajjal és hasonló kaliberű alkatrészekkel újá építettük.

elektronika
Már a kezdetektől gondom volt az elektromos antennával. Végre lett egy guru aki második próbálozásra de összehozta, a megbízhatóan teljesen ki és be mozgó antennát.

2012.01.05 Kb itt tartok. Tervben van még: ajtók hangszigetelése, dupla végú kipufogó rendszer építése, hátsó két ülés közti műanyag bőrözése.