Tagok >> kond1 >> 155 2.0 Twin Spark 8V

155 2.0 Twin Spark 8V - főkép

Blog

2012-04-19
Egy korszak vége...

Eljött ez a nap. Anyagi megfontolásból és a megváltozott igényekhez kényszerűen igazodva meg kellett válnom szeretett Alfámtól és vennem egy meg nem nevezném hogy milyen régi kombit. Sok szép és kevésbé kellemes emlékem fűződik hozzá. Remélem a következő gazdája legalább annyit foglalkozik vele mint Tovább »

2012-02-16
Újabb két év

Elérkezett hát az idő, az első műszaki vizsga mióta én terelgetem. Elvittem a szakihoz aki előtte átnézte, majd el is vitte a vizsgára. Se időpont, se sorban állás, se probléma. Mivel nem volt semmi gond nem is kellett többet fizetnem. Újabb két évig szabadon róhatja az utakat. Tovább »

2011-12-09
Fűtés

Az autó megvétele óta nem működött a ventilátor fordulat szabályzójának első két fokozata, néhány napja a harmadik is csődöt mondott. Ezt az apró de bosszantó hibát orvosolni kellett. Az ellenállás sor cseréje után újra működnek az egyes fokozatok. A három ellenállásból kettő szakadt volt. Az alkatr Tovább »

2011-11-27
Kormányszervó, mi más

Ha az eddigiek nem lettek volna elegek, egyik napról a másikra elkezdett sírni a kormány-szervóm. Alapjáraton is, de főleg kanyarodáskor nyekergő síró hangot adott és szétszedés után kiderült hogy az olaj is szivárgott belőle. Kormánymű kompletten ki és elküldve egy teljes felújításra. Amíg a szaki Tovább »

2011-11-27
Nagy karbantartás

Eljött hát a nagy nap. Megjött a balos féltengely egy hónap várakozás után Olaszból, így az utolsó alkatrész is megvan és mehetek a szerelőhöz. Csere. Hátsó dob, olaj és olajszűrő cserélve. Kértem a szakit hogy nézzen utána egy-két bosszantó hibának és sajna talált további cserére váró alkatrésze Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:155 2.0 Twin Spark 8V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1993
  • Színe:Bordó
  • Jellemzők:
    Első vas. Ráadásul egy Alfa :) Svájcból honosították, azóta egy tulaja volt. Erős benzines tiszteletet parancsoló méretekkel. Nem is állnak sokan az útjába...
  • Extrák:
    Elöl elektromos ablak, központi zár, riasztó, panoráma tető, sportdob, direkt szűrő, 15" BORBET felni.
  • Egyéb:
    Alfa Romeo 155; Qadrifoglio Verde és Cuore Sportivo matricák.

Fotóalbum