Zsolt85 - főkép
>> SzervizAlfa 156 SW 1.9 Jtd Distinctive // 2014-04-25

Az utóbbi időben az autóval többször előfordult már hogy rövidebb táv után(pár km) nem akart elindulni csak tekert az önindító. Akkor telt be pohár amikor, lerohadtan vele a városban lámpás kereszteződésben pályaudvar mellett.
Nekiálltam végigolvasni a hasonló hozzászólásokat, blogokat és arra jutottam hogy 99%- a annak, hogy a főtengely holtponti jeladója lesz a ludas.
El is vittem márkaszervizbe, mert így hirtelen más lehetőségem nem volt és használnom kellett a kocsit. Megbeszéltem velük, időponton hiányában fogadjanak és hogy szerezzenek be egy szenzort valamelyik autóalkatrész terítőtől.
Be is szerezték a jeladót a Unix-tól, és kicserélték.
Nem gondoltam volna hogy észreveszek vmit azon kívül hogy nem áll le bármikor. De ég és föld lett a különbség !!! Sokkal egyenletesebb járása lett, a motor hangja is halkabb !
És jobban megy az autó :) tényleg, nem kamu. Gyorsításkor nem húzott teljesen egyenletesen, de most nagyon szépen megy ! Valszeg a réginek volt egy kis késleltetése, ami sok mindenre hatással volt, és ezt a jelet dolgozták fel az ECU-k., vagy nem is küldött jelet :)
Ha valaki még gyárit használ javaslom dobja ki, cserélje egy újra. Nekem bevált.

km: 191500