33 1,3 VL - főkép

Blog

2011-03-14
Egy kis tavaszi rendrakás :)

Hála a tegnapi jó időnek, nekiveselkedtem HöRBi-nek egy kis tavaszi karbantartásra. Volt pár aprócska problémám: bal hátsó ajtó belülről nem nyílt, jobb hátsó ajtón nuku központi zár, az önindító kerregett indítózás után... Önindító: Először lebontottam a légszűrőházat, hál istennek az Alfa mé Tovább »

2011-02-08
Lekerült a vezérlés

Gépecském 196 000-edik km-énél eljött a vezérlés csere ideje! (friss volt még az autó, az előző tulaj szerint cserélve volt a vezérlés, mire mutatott egy generátor szíjat) Hál istennek az előző, autós munkahelyemnek hála, nem volt fájdalmas annyira. Lemförder szíjakat kapott a drága és Febi görgőket Tovább »

2011-02-07
Traktorból lopakodó

Sok keresgélés és alternatív megoldás helyett kénytelen voltam elgurulni ma egy kipufogó szervizbe. Hál' Istennek, még aránylag időben érkeztem, így a leömlők kb 10-15 cm-es darabjának kivágása és új csővel való helyettesítése lehalkította az én kis Drágámat. Úgy tűnik megszűnt végre az időnkénti sz Tovább »

2011-02-01
Rendrakás :)

Nekikezdtem rendbe rakni kis Alfámat! Hál Istennek semmi komoly baja, csak vannak dolgok, amiket az előző tulaj erősen elhanyagolt.. :( Végre működik az első ajtókról is a belső világítás. Semmi komoly, egy kábelszakadás (bal ajtó) és egy kis korrózió (jobb ajtó). Mostmár ez is faja! ;) Pár iz Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:33 1,3 VL
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1991
  • Színe:Piros
  • Jellemzők:
    Piros szín, VL változat
  • Extrák:
    -Színezett üvegek
    -Színezett tükrök
    -Centrálzár
    -Szervó kormány
    -Elektromos ablakok
    -Ködlámpa

  • Egyéb:
    M.N.C. Eternal DVD-s fejegység
    M.N.C. Devil ovál hangszórók

Fotóalbum