Mutasd

>> Tuning és extra2012-03-17

Már csak 4Km van vissza a 140ezredikig, így gondoltam megajándékozom magam és az Alfámat pár aprósággal. Péntek délben neki is álltunk haverommal felbakoltuk az autót és nekiláttunk csiszolni, rozsdátlanítani, majd pirosra festeni a féknyergeket. Ezen kívül kis morcosítás gyanánt kapott egy koptatót az első lökös is!
Megpróbáltam felrakni új oldalindexeket is, de el is törött az egyik pöcök úgyhogy arra még ki kell találnom valamit....

>> Szerviz2012-02-19

Megvolt az első nagyobb szervízelés is: első lengőkarok, a bal féltengely-csukló, olaj, szervóolajcsere, a hátsó ablakfűtés, a jobb oldali elektromos ablak, illetve a bal oldali tükör háza meg lett ragasztva, égők lettek cserélve, meg még apróságok.
Van két tenyérnyi rohadás-folt az alján, az marad márciusra, ha már jó idő lesz.
Másfél hét van még műszakiig, de elvileg nem lesz gond!

>> Tuning és extra2011-08-17

Tegnap hirtelen felindulásból megrendeltem amazonról a rádiót amit kinéztem. Clarion CZ501E... már nagyon kíváncsi vagyok mit hoz ki a bent lévő hangszórókból. Mellette néztem itt a környéken egy Blaupunkt erősítőt is, meg van otthon egy ősrégi mélyládám, amiről azt sem tudom működik e, de ma este kipróbáljuk.

A felnifényezést kitoltam szeptemberre, addig had maradjanak a nyári gumik. Aztán meg a lengőkar-cserét is meg kellene ejtenem valamikor... :\

>> Szerviz2011-07-28

Kicsit "in medias res" leszek, nem mesélek arról, hogy került hozzám az autó, hogy mennyi rohangászás volt magyar rendszámot tenni rá, hogy milyen állapotban volt amikor hozzám került.
Inkább ott kezdem, hogy tegnap este kaptam végre kézhez a kis piroskát a fényezőtől.
Másfél hét várakozás után öröm volt ránézni az autóra! Az ütött kopott állapot már csak rossz emlék, a nehezén túl vagyunk. 2 hét múlva a felnik lesznek soron, ők is újra tiszta fehérben fognak pompázni.
Már csak azt kell kitalálnunk hogy a másfél hetes, újonnan vásárolt rádió vajon magától füstölt el (szó szerint füst jött ki a pendrive és az SD kártya helyén), vagy esetleg a kábelek rosszak.