159 Ti - főkép

Blog

2021-10-21
Elkelt!

Elkelt, bár árulva sem volt. Már kétszer is kaptam vételi ajánlatot mástól, akkor nem szerettem volna eladni, elégedett voltam vele miután rendbe raktam az egészet. Tegnap egy barátom keresett meg vele, hogy megvenné. Elgondolkoztam, és engedtem a csábításnak egy éjszaka után. Drága feleségem Tovább »

2021-10-16
Bölcső

Lekezeltem a bölcsőt ,mert még egész jó állapotú, ezt szeretném a lehető legjobban kinyújtani. Feldrótkorongoztam, RO55, 2K epoxy alapozó, Alkyton fekete festék, majd a végén 2 réteg rücsi. Gondoltam leírom blogban ,hogy ha egyszer eladó lesz, nehogy az legyen ,hogy a rozsdára -felületi egyébként- c Tovább »

2021-07-15
Olaj és szűrők cseréje.

Olaj, olajszűrő, légszűrő, gázolajszűrő, aktívszenes pollenszűrő cseréhez érkeztem. Úgy volt, hogy még odébb van ,de 2nap alatt beletettem közel 2.000km-t az autóba, időszakossá vált, így megrendeltem az alkatrészeket, ma sort kerítettem a cseréjükre. 9900km-t tett meg olajcsere óta. 317.300km Tovább »

2021-05-20
Polír, wax

Mostanra eléggé kikeményedett a lakk, szóval lakk visszacsiszolás és jöhetett a polír. Mivel 4napig állt így tudtam rajta dolgozni, kb. 14 munkaóra volt visszafényesíteni. Végén Meguiars carnuba gold wax. Makita P6000C gép. Közben nem is fotóztam, mert csak pörgettem a gépet, mint a süket. 2 lö Tovább »

2021-05-19
Főtengely szíjtárcsa

Egyik pillanatról a másikra észrevettem, hogy csetteg-csattog az autóm. Műhelyben meglestem, már alapból a szíjtárcsára gyanakodtam. Ez bebizonyosodott, pedig a szíjtárcsa jó állapotúnak tűnik, nincs repedezve, semmi jel nem mutat arra, hogy rossz lenne. (1. 2. Kép) Rendeltem egy másikat, nem vol Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 Ti
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2008
  • Színe:295
  • Jellemzők:
    Eredeti Ti :)

    Faceliftes , ez kikötés volt.
    NEM 2,4-es, ez szintén.
  • Extrák:
    Van, ami van és kell, van ami nincs és nagyon kéne, és van olyan is ami van ,de felesleges. :D
  • Egyéb:
    Itt-ott vannak hibái, megpróbáljuk rendbe tenni :)

Fotóalbum