Tagok >> Gelo >> 156 1.6 TS Limuzin

156 1.6 TS Limuzin - főkép

Blog

2014-03-08
kopott váltógomb

Elkopott a bőr a váltógombon, bár olyan hévvel estem neki, hogy nem fotóztam le csak miután levakartam a régi bőrt, egész jól sikerült a csere. Kb 30 perc, egy darab bőr és türelem, de megérte. Tovább »

2013-11-20
Infocenter csere...

Mivel az autót úgy vettem, hogy már nem működött a kijelző, annyira nem is izgatott, hogy mit írhat ki... egészen mostanáig :D Phon Cartárs és az AlfaDepo segítségével szert tettem egy újabb infocenterre, de a külső állapota valami siralmas volt. Ráment egy estém a csiszolásra, és mivel polírral se Tovább »

2013-11-18
Csomagtér pirosítás :)

Mivel fekete az autó és megy hozzá a piros, elvégeztem egy kis módosítást csomagtérvilágítással :) Tovább »

2013-11-02
Csomagtartó gégecső és annak rejtelmei...

Este felkapcsolt lámpánál észrevettem, hogy amikor kinyitom a csomagtérfedelet, elalszik a lámpa... kíváncsi voltam, hogy mitől lehet, és mikor megmozgattam a gégecsövet néha fel-fel villantak a lámpák, azonnal leszedtem, és már füstölt is a csövön kifele valami, gyújtás le, aksi saru le, gégecső sz Tovább »

2013-10-21
Jobb oldali küszöb kezelése

Az előző tulaj megfazonírozta a jobb oldali küszöböt, amit kicseréltek, és nem kezeltek le rendesen, és ezzel kellett valamit kezdenem. Kipucoltam, lekentem 2-3 alkalommal rozsdaátalakítóval, és 4 réteg alvázvédővel. Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum