Mutasd

>> Autóápolás2014-03-08

Elkopott a bőr a váltógombon, bár olyan hévvel estem neki, hogy nem fotóztam le csak miután levakartam a régi bőrt, egész jól sikerült a csere. Kb 30 perc, egy darab bőr és türelem, de megérte.

 
>> Szerviz2013-11-20

Mivel az autót úgy vettem, hogy már nem működött a kijelző, annyira nem is izgatott, hogy mit írhat ki... egészen mostanáig :D
Phon Cartárs és az AlfaDepo segítségével szert tettem egy újabb infocenterre, de a külső állapota valami siralmas volt. Ráment egy estém a csiszolásra, és mivel polírral sem lett az igazi, vettem egy matt fekete festékszórót, és lefújtam 3x. Szép lett, de a mélyebb karcok (valószínűleg leeshetett, vagy durván szerelték ki az előző kocsiból) még látszanak. Jó látni és megtudni, hogy mit is ír ki ez a okos kis szerkezet.

 
>> Egyéb2013-11-18

Mivel fekete az autó és megy hozzá a piros, elvégeztem egy kis módosítást csomagtérvilágítással :)

 
>> Egyéb2013-11-02

Este felkapcsolt lámpánál észrevettem, hogy amikor kinyitom a csomagtérfedelet, elalszik a lámpa... kíváncsi voltam, hogy mitől lehet, és mikor megmozgattam a gégecsövet néha fel-fel villantak a lámpák, azonnal leszedtem, és már füstölt is a csövön kifele valami, gyújtás le, aksi saru le, gégecső szétszed, és mit látok? 8 darab jól átsült vezetéket, egymásba ragadva. A szigetelés annyira kemény, hogy kisebb mozdulatnál is törik. Kiszereltem, és szépen helyre pofoztam, most már tökéletesen működik!

 
>> Szerviz2013-10-21

Az előző tulaj megfazonírozta a jobb oldali küszöböt, amit kicseréltek, és nem kezeltek le rendesen, és ezzel kellett valamit kezdenem. Kipucoltam, lekentem 2-3 alkalommal rozsdaátalakítóval, és 4 réteg alvázvédővel.