155 2.0 TS 8V - főkép

Blog

2018-06-21
Búcsú :(

Sziasztok! Jó rég nem jelentkeztem, most igyekszem pótolni. Sajnos az autó már nincs meg, viszont jó helyre került: visszavásárolta az első tulajdonos, akitől én is vettem. Azóta is nagyon jó dolga van a kis TS-nek, szeretve van nagyon. Mindez még 2015 elején történt, azóta sajnos Alfa nélkül vag Tovább »

2014-07-28
Történések a közelmúltban

Szerencsére nem igazán kellett az autóhoz hozzányúlni. Mindössze kétszer kellett soron kívül felnyitni a motorháztetőt (az ilyen korú autónál a heti egy rápillantás szerintem alap dolog) 1.: Kicseréltem az akkumulátor negatív saruját a hozzátartozó kábelekkel együtt, mert a régi saru csavarja el Tovább »

2014-07-28
Műszaki vizsga

A mai napon sikeres műszaki vizsgát tettünk. Minden gond nélkül átment, extra díj fizetése nélkül. 2 évre pipa :) Tovább »

2014-05-08
Speedline :)

Tegnap sikerült szert tennem egy szett 16"-os Speedline szettre. Bitang jól néz ki vele a kicsi kocsi :) A felnikért és a jó társaságban töltött szerelésért köszönettel tartozom Süni cartársnak. Tovább »

2014-04-04
180000

A napokban elértük a 180 000 km-t :) Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:155 2.0 TS 8V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1993
  • Színe:Rosso
  • Jellemzők:
    Első magyarországi tulajdonostól vásároltam meg az autót, akinél 12 évet töltött, ő pedig Svájcból hozta magának. Szerencsére gazdája volt az autónak, nem csak tulaja így igen szép állapotban van a drága. Persze nem tökéletes, de kis munkával remek autó lesz belőle.
    Röviden:
    -hatalmas élmény vezetni
    -nagyon jól megy közben gyönyörű a hangja
    -kényelmes
    -még ma is megnézik!!!
    -nem húzza maga után a benzinkutat :)

    Az eddigi tervekből megvalósult:
    -Gyári fekete sportbelső
    -16"-os Speedline felniszett
  • Extrák:
    ABS, elektromos ablakok elöl, elektromos napfénytető, elektromos fűthető tükrök, állítható magasságú szervokormány állítható magasságú vezető oldali ülés, könyöktámasz elöl-hátul, központi zár, riasztó ködlámpa.
  • Egyéb:
    Szeretném szép gyári állapotban megőrizni

Fotóalbum