- főkép

Blog

2018-06-04
Első felső lengőkar szilentek

És a harmadik amit megosztanék. Nyilván mindenki megszenvedi a felső lengőkarok szilentjének az állandó cserélését. Legalább is aki lendületesen vezet, sokat városban, és hegyekben. Durván fél évente cseréltem, és most kipróbálok valami újat, mert már elegem van belőle. Már be van építve, az eredmén Tovább »

2018-06-04
Motor billenésgátló szilent

Itt a következő. Motor billenésgátló szilentjének a cseréje. Nem egyszerű feladat, mert a kart leszerelni a motorról sok bontással járna. A helyén viszont nincs lehetőség kipréselni. Aki ezt a típust hajtja, nyilván már szembesült a kérdéssel. Én hosszas agyalás után ezt a megoldást választottam. Tovább »

2018-06-04
Nappali menetfény

Üdv mindenkinek! Rég jártam erre, most akadt egy kis időm, és pár érdekesség, amit közzéteszek, hátha valakinek hasznára válnak. Először is a menetfény felszereléséről... Sokat keresgéltem, nézelődtem, hogy melyik lenne a megfelelő az autóhoz. Azt hiszem a választás jól sikerült. Így nem kell f Tovább »

2015-10-25
Fűtőradiátor csere

A tél közeledtével egyre égetőbbé vált a radiátor cseréje. Fűtött, de párásodott az üveg, és fagyálló szagot árasztott. A csere nem egyszerű mutatvány, főleg, ha valaki először vág bele. Aprólékos munkával másfél napig tartott. Megjegyzem, közben kitakarítottam és megjavítottam mindent, amit szét Tovább »

2015-10-25
Fényszóró javítás, foncsorozás

Már nem ma történt, de túl vagyok a fényszóró mizérián. Azért osztom meg, hogy tapasztalati tanáccsal szolgálhasson mások számára. Először elküldtem egy műhelybe, ahol katalitikus fém porlasztással foncsorozták. Igéretük szerint tuti az eljárás. Elkészült, beszereltem, és láss csodát, az első éjsz Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:166 Szedán
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2002
  • Színe:Szürke metál
  • Jellemzők:
    2.4 JTD
  • Extrák:
    Alap extrákkal szerelve. Nincs bőr belső, elektromos ülés, navigáció, telefon.
  • Egyéb:
    Kicsit elhanyagoltan vettem.. :( de nem vészes szerintem. Rajta vagyok az ügyön, hogy rendbe szedjem... :) remélem nem törik bele a bicskám..

Fotóalbum