Mutasd

>> Egyéb2009-04-24

Na végre a fékfelújítás ideje is elérkezett.. Az első tárcsák és fékbetétek cserére szorulnak. Szét is lett szedve és kiderült, hogy nem csak ez a gond. A gumi fékcső is cserére szorul és az egyik fém fékcsövet is cserélni kellett.. Köszönet Ari barátomnak aki megint segített. :-)) A szerelés 2 hétig tartott mert nehéz volt a megfelelő alkatrészeket beszerezni. Így kimaradt a komáromi tali is. De nem baj. Jövőre ott leszünk.

 
>> Egyéb2009-02-26

Sziasztok.
Ma újabb szerelés volt. Visszakerült az eredeti műszerfal. Kivilágítva. Olajszint ellenőrzés. És felkerültek a hátsó kerék feletti ívek is. Meg új rendszámkeret előre és hátra. És az akksi-rögzitő ketyere is megjavult volna, ha a csavart nem töröm el:-(( Ezt még pótolni kell. És az utastérben is világit minden mint a karácsonyfa. Köszönet Ari barátomnak. :-))

 
>> Egyéb2009-02-10

Na megtörtént az elkerülhetetlen és átnéztük az autót.
Nagyon jó hírek:-))
Ami javításra szorul:
Kormányösszekötő gömbfej, fékcsövek, tárcsák és betétek (első), gyertyakábelek.
Kb. elsőre ennyi.. Nem is rossz.
És persze vérfrissítés is volt...

 
>> Egyéb2009-02-09

Ma Ari barátommal szeretnénk átnézni az autót, hogy mi merre hány méter és mi a teendő a továbbiakban. Kicsit izgulok miatta.:-( Remélem nem lesz gond vele..Viszont az egész Tokodi Alfás rettenet csapat azonnal ki is próbálta az új szerzeményt:-)) Nagyon jól megy meg minden ilyesmi. Kiemelném Marek cartárs segítségét az autó megvásárlása kapcsán. Rengeteget segített. Köszönet itt is.

 
>> Egyéb2009-02-07

Szép napra virradt kis hazánk ma. Megyek Marek kollégához az új Alfámért. Megannyi nélkülözés és szenvedés, elalfátlanodás után végre megint lesz Alfám:-)) Az élet szép és van értelme:-)))