Mutasd

>> Egyéb2019-06-19

Sajnos el kell halasztanom a Rosso felújítását😔sikerült Szekszárdon találnom neki fedett helyett amíg nem tudom folyatni😊.Most pár hónapig távol leszünk egymástól😭😭.

 
>> Egyéb2019-06-05

Felkerült a Rosso-m a trélerre.Két cimborám meg a csörlő segítségével,mert az alja még szét van szedve es se a tank se kipufogó nincs a helyén meg a fékek is le vannak kötve.Szombaton indulunk Szekszárdra😊ott fedett helyre kerül amíg nem tudom folytatni a felújítását.

 
>> Egyéb2019-05-30

Május 30. Németbe apák napja,munkaszüneti nap ìgy volt egy kis időm a rossoval foglalkozni.Újratervezés van folyamatba😏szegénykém parkoló pályára kerül🙄 találtam neki fedett helyett Szekszárdon ìgy jövő 7végén haza viszem tréleren. Ha kész lesz a 166 meg az otthoni rosso ,akkor remélem ezt is tudom folytatni. Bele raktam a nero hàtsó futóművét,mert a felújítottat nem akarom meg be rakni,ezzel várja a megújulását majd. Drótkoronggal felcsiszoltam a rozsda foltokat amik szinte mind csak felületi volt, utána le alapoztam igy talán jó darabig nem kezdi ki a rozsda. Miután rá kerültek a kerekek és újra lábra állt elég furán néz ki, hogy hátul a sport futómű miatt alacsonyabb elől a gyárival magasabb😊.Miután össze pakoltam maradt még egy kis időm motorozni is🤗😊Mondhatni jó kis apák napja volt😄

 
>> Szerviz2018-12-04

Ma kicsit jobb idő lett az udvaron(10fok😆),ennek örömére gondoltam neki àllok az első futómű bontásának.Ma a féktárcsa,féknyereg lett leszedve.Majd 12éve áll a Romeo ìgy a rozsda nem meglepetés rajta.

 
>> Egyéb2018-11-29

Kész lett a hátsó futómű porszorása.Erhardnál vettem új tartószilenteket meg csapágyat a lengőkarokba.Ezek még várnak a beszerelésre.

 
>> Szerviz2018-11-12

Ma tovább bontottam a kipufogót már csak a leömlő maradt fent.A hővédő lemezeket is leszedtem.A lambda szonda kiszedése elvitt több mint fél órát,nagyon be volt gyógyulva.Jól körbe melegìtettem azt 22-es kulccsal kűzdeöttem meg vele.A katalizátor feletti részen is csak kevés rozsda van szerencsére🤗.

 
>> Egyéb2018-11-06

Kész lett a hátsó futóműnek a homokszórása,mehet a szintereshez.A féknyereg Piros a többi fekete lesz😊.

 
>> Autóápolás2018-10-22

Vasárnap du lemostam Romeo-t.Valószínűleg idén utoljára. Jövő tavaszig emelőbakon fog piheni a ponyva alatt😔.
Most a hátsó futómű felújítása van tervbe és utána jöhet az alvázvédelem.

 
>> Szerviz2018-10-19

Ma levettem a tankot meg a hátsó hidat.

 
>> Szerviz2018-10-18

Elkezdtem felderíteni az alváz állapotát. A rozsdás csavarokkal való kűzdelem még el fog tartani egy darabig😫 Eddig a hátsó és a középső kipufogó dob, hővédő lemezek, berohadt hátsó fék leszerelése meg volt. Jöhet a tank és a hátsó híd leszerelése😫 A hátulja kicsit törött, sajna ezt majd javíttatnom kell.
Főztem egy kis citromsavas levest a rozsdás csavaroknak meg a féknyereg és a tartònak is😁😉 Itt a leves eszi meg a rozsdát😀 Az a tervem, hogy leszeretném galvanizáltatni, ùgy lenne a tuti.