Tagok >> JCsabi >> Spider / GTV 2.0 Twin Spark Lusso

Spider / GTV 2.0 Twin Spark Lusso - főkép

Blog

2020-02-22
Elment :-(

Tudtam, hogy ez a nap is egyszer el fog jönni :-( Nem hittem, hogy ennyire hozzá tudok nőni egy autóhoz. Viszont egy dolog vigasztal. Úgy érzem jó kezekbe került az új tulajnál. Majdnem 4 évet és majdnem 12eKm-t töltöttünk együt Tovább »

2019-12-07
Gyári kinézet (előkészítés eladásra)

Mivel nagyon tetszett a kocsi úgy ahogy volt, az a döntés született, hogy a V6-nak is úgy kell kinéznie mint a TS-nek. Ennek viszont ára volt. Az összes olyan “extra” ami tetszett átkerül az új szerzeményre. Tovább »

2019-09-06
Puff. Gumi kuka :-(

Elöregedtek a gumik a kocsin. A kevés használat mellett nem a minta kopott le, hanem egyszerűen elöregedett a gumi és nem bírta tovább. 1108 Dot számúak voltak, úgyhogy már épp ideje volt. Kölcsönvettem addig a 147 téli kerekeit, amíg meg nem érkeznek az új gurulók. (viccesen néz ki a 147 gyári fe Tovább »

2019-06-19
Olajcsere plusz egy kis szerviz

Szép napnak indult, de vontatás lett a vége. Kocsikáztunk egyet a GTV-vel, majd egyszer gondolt egyet és nem akart beindulni. Forgatta az önindító, de semmi. Szerencsére nem voltunk mesze otthonról, hazamentem a laptopért és az adatkábelért, kiolvastam a hibát. Fordulatszám érzékelő végzetes hiba : Tovább »

2019-06-01
Késői szezonkezdet

Kicsit elhúzodott az idei GTV szezonkezdés. Úgy kezdődött a dolog, hogy volt a motorháztetőn néhány hajszálrepedés. Mivel a fekete kocsin egyből világított a világos színű szórógitt nagyon bántotta a szemem. Nem akartam javítgatni, ezért jobbnak láttam venni egy jó állapotú mocitetőt. (Aztán ebből Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Spider / GTV 2.0 Twin Spark Lusso
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2001
  • Színe:Nero
  • Jellemzők:
    - Lusso felszereltség
    - Vajszínű bőr
    - Felni: Alfa GT Blackline 8x18" et32

    - Gyártási dátum: 2000.12.18. (hétfő)
  • Egyéb:
    "senza cuore saremmo solo macchine"

Fotóalbum