Ravlik - Alfa Amore: Az internetes Alfa Romeo közösség

Mutasd

>> Egyéb2008-12-31

Aki némi csalást vélt felfedezni a ventimigliai fotosorozatban annak igaza van! Hiszen a kristálytiszta vízű, óriáslaposköves fotó már a gyönyörű Garda tónál készült, ami a sós tenger íze után kész felüdülést, majdhogynem az édes otthon érzését keltette bennünk (Hajrá Balaton!!!). Azért, csak az édes víz az éltető...

A túránk kaland szakasza sjnos a végéhez közeledett hiszen a hátralévő napokat Bresciában töltöttük a zöld növényeket meglehetősen kedvelő barátaink társaságában. Ugyan itt sem unatkoztunk, de az időnk nagy részét pihenéssel töltöttük...és füst fújással! Többek között itt készült a GTV a GTV-ben című pályaművem ( ami szemmel láthatóan csak engem hozott tűzbe az egyik pirosnál...)és itt láttam először életembe kommunista rádió által szervezett fesztivált, ahol annyi növényi alapú afrodiziákumot kínáltak afro "kauferek", hogy km.-eken keresztül csak csóválni kellet a fejemet, hogy ne sózzanak rám kb: 1000 kg gyógyfüvet...! :) Hihetetlen ! ! !

Azért itt is van mit látni többek között a varázslatos hangulatú és klímájú Sirmione, ami mindíg lenyűgöz. Ahol isteni és bődületes a fagyi választék. Valamint aki szereti a rettegést és a gyomorszorító élményeket annak feltétlenül ajánlanám a "Blue Tornado" illetve a "Space Vertigo" nevű műintézményeket a Gardaland elnevezésű, varázslatos és hatalmas vidámparkban. Ezeken is készültek "action" fotók de azokat be kellene scanelnem, azonban nem szeretném, hogy valaki belehaljon a röhögésbe, ahogy vizet facsarok a biztonsági rudazatból miközben gondosan szorítom az altályi gyürűsizmaimat, nehogy foltos legyen a gatyám a fent említet "szórakoztató" építmények szolgáltatásait élvezvén! :-) Voltunk még rengeteg szép helyen, hála a barátainknak, de sajnos nem emlékszem... :- P ...hála Herkulesnek!

Sajnos a Bresciában töltött gyönyörű napok után, amit ezúton is köszönök minden vendéglátónknak, ( A sapka legyen Veletek mindíg :-) ! ! ! ) már nem maradt más hátra mint a hátra arc. Mármint húztuk a belünket haza. Az, hogy ennek mennyire örültünk talán a fotókon leolvasható a tekintetemen...

Egy gyönyörű nyaralással és feledhetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak a Menyasszonyommal és az Alfatársammal. Ezt már csak úgy lehetne űberelni, ha legközelebb néhány cartárssal kiegészülve fedezhetnénk fel a még felfedezésre váró tájakat a Gyönyörű ITÁLIÁBAN ! Remélem összehozzuk ! ! ! ! Hajrá ! ! !