Blog >> tél >> garázs

>> EgyébKn[.]xX // Alfa 156 16V 1.8 TwinSpark // 2009-12-13

Beköszöntött a tél (1213), szállingózik az idei első hó. Igaz, három héttel később, mint tavaly. Pár napja már elég hidegek voltak és egy ideje már havazást is jósoltak, de eddig nem lett belőle semmi. Éjszakánként már simán repkednek a mínuszok még szerencse, hogy elkészült' a garázs bővítés (még ha egyelőre nem is 100%-os), így tényleg mindegyik autónak jut menedék a zord idő elől. Pár régebben készült fotó látható lejjebb. A kész állapotról egy későbbi blog bejegyzésbe teszek fel képeket.

>> EgyébKn[.]xX // Alfa 156 16V 1.8 TwinSpark // 2008-12-11

Ma (1209) megérkezett az új lakás. Idővel fel is állítom majd, és ebben fog pihenni egy ideig a vas, amíg a garázs át nem alakul nagyobbá..

Csütörtökön (1211) nem kellett mennem melózni és a hírek ellenére az eső sem esett, úgyhogy remek alkalom volt arra, hogy felállítsuk a pavilont, ami alatt nem sokára az alfa fog állni, amíg majd készül a garázs bővítése. Az oldalfalak még nem kerültek fel, kiváncsi vagyok, egyelőre anélkül hogy bírja majd a szerkezet a viharos szelet. Azzal együtt tuti borulna, vagy elszállna, úgyhogy bírjon ki pár napot így, aztán meglátjuk..