Gondolkozik esetleg Valaki a Rádpusztai találkozón való részvételről?Augusztus 5.-én 10-17 óráig lesz. Mi ha szép idő lesz és nem várható eső akkor leugrunk egyet ebédelni és persze találkozózni is.
Nektek is, Tomi, nagyon örültünk mi is!! :)) Sanyi, Sasi, kár hogy nem jöttetek! Képzeljétek, Petiékkel családosan végigvártuk a tombolát, és tradícionálisan nem nyertünk semmit megint - de legalább együtt… XDDD
Helló!
Nagyon jó hogy sikerült összefutni Veletek és Petiékkel is ennyi ember között!! Bízunk az őszi folytatásban!😀Addig is jó egészséget és balesetmentes autózást mindnyájatoknak!!!😀
Igazából még nem kell, csak próbálok beszerezni ezt-azt ami várhatóan már nem nagyon van. A csövek megleptek, nem gondoltam volna.
Ránéztem az oldalukra, nem is olyan vészes az ára. Viszont ha utángyártott szilikoncső akkor talán nem kell félni hogy később nem lesz.
Az OKP-nál van szilikoncső készlet. Én ott vettem, nem olcsó, de legalább van. Erre most egy horvát túra után a kiegyenlítő tartály kezdi magát megadni. De legalább kibírta.
Nos, urak, ma a fiam segédletével úgy tűnik, sikerült vízhatlanná tenni a Spidert! Először is ki kellett cserélnem a bal hátsó tető rögzítő drót oldásáért felelős solenoid motort - mert megszorult a tengelye, és nem engedett vissza. Ezért pattant sokszor ki, vagy be se csukódott a tető hátul. Ha nem kapsz Spiderhez, és ilyen gondod van, egy tipp: a 166-os tanksapka nyitását ugyanez a motor végzi :) Még jobb is, mint a Spideres, mert a Spiderén (legalábbis az enyémen) nincs rugó, hogy visszahúzza alapállásba…
A tető pedig (manuális) az első beakasztó kampó ki-be tekerésével állítgatható. Ha nagyon nézem, még szűrődik be egy kis fény, de a slag-teszten átment! Szerintem jó lesz. A probléma fő oka egyébként a szélvédő keret gumijának deformitása - ezen nehéz lesz javítani, még gondolkodom…
Egy ilyennel valószínűleg méég haza is tudott volna jönni saját lábán. Régebben hasonló esetnél (más márkát) használtam egy haverommal a verdáján... nekünk akkor bevált.