Nem, ilyet kapott Giuseppe is.
Neked ilyen kell:

https://fiatalkatreszek.hu/termek/V%C3%A1lt%C3%B3gomb/26738 . Szerintem ez az , vagy nem?
Tervem szerint személyesen elmegyek érte a boltba.
Kazes☻2020-02-27 22:13:12 //
7005
Grat a K-hoz! És pont képpel... :)
A gombbal vigyázz, mert Giuseppe is rendelt, aztán nem a Spiderét hozta a postás...
Csak szólok hogy fordítva kell beszerelni :-)
Találtam gyári váltógombot nekem az kell még.Én szerintem 2 hét múlva megpróbálom de az is lehet jövő héten pénteken.Mondjuk holnapra havasesőt mondtak.
Zselé2020-02-27 21:58:33 //
7000
Nekem pedig Giuseppe meghozta ma az új üléseket :)
Ma kezdtem el gondolkodni hogy mikor legyen a szezonnyitás.
Már csak pár apróság van hátra...
Ma 13 körül a gyorsfolgalmin láttam a kék Jts-el a srácot aki a múltkor csatlakozott hozzánk az évadzárón.Leengedett tetővel sapkában tolta.Vadabb mint én😉.Jó volt látni.Múltkor mesélte hogy Ő sokat használja nem úgy mint mi.Nagy részünknek még pihen a gép.
Az jó.
Tavasszal amikor előveszem a kocsit jobban megnézem mit lehet csinálni.
Willy2020-02-19 20:08:52 //
6996
Nekem így volt megcsinálva a 25-ös mélynyomó. A gyári helyére tökéletesen illeszkedő bútorlap kivágva és bézs bőrrel bevonva. De mivel nem igazán használom az autót ezért kiszedtem és visszaraktam a gyári fedelet.

Zselé2020-02-16 21:42:12 //
6995
Én még nem foglalkoztam a zene kérdéssel, de régi szakmám volt. Sajnos nyitott vagy ponyvás tetejű autóba ez nehéz dolog, valószínű drágán, spéci megoldással lehet közepesen sz@rt elérni :D Ha viszont 16,5 a sub méret, és fontos a gyári megoldás megtartása, én Carpower Raptor 6-ost tennék bele, akár egy kisebb, 200w rms körüli végfokkal!
Willy2020-02-16 20:30:58 //
6992
Nekem egy 25cm-es mélynyomó van benn egyedi megoldással, most hirtelen nem találok képet róla, de ha meglesz akkor feltöltöm.
A megoldás :-)

És már az se az igazi.Mikor vettem már akkor is valahogy beteges volt a hangzás.Próbáltam így is úgy is.Jelenleg a fejegység hajtja a két ovált az ajtóba az erősítő pedig alapon a mélyet.Valahogy a bátyóba nekem ez elég .
Köszi urak, nézem a blogokat! ;)
Nem. Nekem
anno egy 20-as ment be a Pókba.
A gyári egy 16.5-ös, a 30-asnak max a reflexcsöve férhet ott el.
Nézz rá a blogomra, ott leírtam egy, a gyári helyre átalakítás nélkül beférős megoldást. Olyan erős mélye persze sosem lesz mint egy 30-asnak, de nekem ennyi elég egy Spiderbe. Ha can kedved szívesen látlak fülpróbára :)
Valaki tudja esetleg, 30 centis mélynyomó befér a gyári helyére?
Köszi
Jó tavaszvárást mindenkinek!

Ott megértem hogy ilyeneket kell csinálni hogy kitűnjön a tömegből.
De hogy egy zárt változattal együtt 80 ezer db-ot gyártott autóval el kelljen tenni? :-OO
farki2020-02-15 12:42:19 //
6981
Szvsz korábban oszlopos tagja volt valamelyik OFF opel calibra ON klubnak...
Nagyon mozgolódik bennem is a Spider-manó, de egyelőre sikerült úrrá lennem rajta és nem kihozni a babát a dunyha alól. Elnézvén a nyugatról heti rendszerességgel érkező ítéletidőt, március végeben azért bízom :)
Jaaaj, ezt a szegény párát már 2018-ban árulta az ember a mobile-n. Akkor sem volt guszusosabb. Ha lenne gondolatrendőrség, talán megelőzhették volna ezt a katasztrófát :( Volt amúgy akkotájt egy babakék Maserari Spyder is fent, 'Lúji Vútton Edisön', babakék, telepakolva-ragasztgatva üvegkristályokkal, rózsaszínes bőrrel. Emlékeim szerint 47 ezret kértek volna érte.
Amennyiben az időjárás nem mond havat márciusra ,én jövő hónap elején áthozom az itthoni garázsba.Május 9 ig még egy átvizsgálás hátra van , olajcserével , levegőszűrővel (2 éves) meg szelepfedél tömìtéssel.
Ez jó.Bontási vagy pofon😁!
Zselé2020-02-14 20:18:35 //
6976
Szerintem meg kéne keresni, és tájékoztatni hogy nincs 30 ezer EUR, hanem megúszhat egy nagy magyar pofont, ha bemutat 24 órán belül egy bontási igazolást :D
Tudom, tolerancia, mindenkinek más tetszik, neki ez és az övé... na ezen közhely alól a klasszikus olasz autó kivétel! A Dávid szobrot sem sminkelheted ki...Mert hogy bár van pár érdekes próbálkozó még a hahun is, én a 916-ost már klasszikusnak tartom...
Szegény autó :-((
Kinek és mit vétett hogy erre a sorsra jutott?
JCsabi2020-02-13 17:47:03 //
6974
Így is el lehet költeni egy zsák pénzt. Boafffff.
Gusztustalan, de legalább jó drága.
gyml2020-02-13 16:41:44 //
6972
Eddig nem volt hó akkor most már nem is kell.Jöjjön a tető lehajtás és gyerünk.Bár még vannak kétségeim,Addig is egy kis babusgatás nem árt neki a garázsban .Péntek óta új neve van (bátyó).
Tudja valaki, hogy mekkora átmérőjű a gyári kormány?
Köszi
Látom te se tudsz mit kezdeni magaddal :-)
Legalább lenn méteres hó, akkor nem jutna az ember eszébe hogy gurulni kellene egyet ...

Pénteken ha minden jól megy féknyergek újra fújása és olyan pontok takarítását megejtem amikhez nem férek hozzá ha a kerekek fent vannak. Március elején lehet ébresztőt fújok . Meg hát a topic se álljon már teljesen.
Egyetértünk :-)
Készülvén a tavaszra ma már talpra is állítottam PHuBi-t.
Grautal, akkor neked ma már jó volt!👏
Sziasztok !
Ma egy kicsit gurultunk mi is a spiderrel.
Fenomenális érzés volt menni vele ,mert már elvonási tüneteim voltak.
Nagyon jó a Giulia is amit napi szinten használok de a spider az más kávéház.
Gondolom Sanyi ezzel te is egyetértesz ?!
Szerettem volna képet feltölteni ,de sajnos mindig elforgatja a képet valamiért.
Vagy én vagyok a hü....e hozzá.
Várom az első spider túrát nagyon.
Üdv. mindenkinek.
HaNGyA2020-02-01 20:51:36 //
6962
Magam is ebben a cipőben eveztem ma!
Csak azért nem csaptam hátra a tetőt, mert nem vagyok biztos benne, hogy a hátsó ablakfólia hogy bírja 10 fokban a hajtogatást...
De érezhetően a levegőben volt az inger, az tény! :-)
Úgy néz ki akkor csak a spiderek pihennek , mások nem féltik annyira.Valahol március közepe végét kellene megcélozni.Jobb lenne hamarabb de az idő miatt és hogy a só utolsó maradványai is eltünjenek az utakról eddig szerintem várni kell.
Kerültünk egyet a Balaton felé. Megálltunk a szokott helyen

Nem voltatok ott :-(
PHuBi se :-(
Sebaj, majd a legközelebb!
Lassan elkezdhetünk gondolkodni a szezonnyitó rendezvényen.
Ma elég sok nyitott tetős OFF autóval találkoztam.
Szép idő van , megérintett a cabriozás szele , de jó is lenne most kerülni egyet. Aztán maradnak a tavalyi emlékek és a időt kocsin kívülről csodálom. Alukálj még alfi , egyszer eljön a Te időd is.