Fórum >> Típusok >> 145-146

Ferko2009-01-06 21:44:10 // 87422
Hööhhh, ez érdekes, mert nem volt meg a kellő kép. Elvileg lenni kellett volna még helynek. No mindegy, ez már így alakult. Idén majd jobban odaskubizunk!:-)
13 db csevegős hozzászólás elrejtve
Mulder2009-01-06 19:27:14 // 87408
Hahaha né már. Megy a TV mellettem és arra lettem figyelmes, hogy főzöcskézős izébizéban Soma Mama Gésa Alfa 147-el robog:)
7 db csevegős hozzászólás elrejtve
GT Ɨ|ѯ2009-01-06 15:40:18 // 87400
adok egyet:-))

13 db csevegős hozzászólás elrejtve
Ferko2009-01-06 12:57:09 // 87386
Ja igen. MIt szólnátok egy olyan megoldáshoz, hogy a téli hónapokra téli képeket tennénk? Meg persze ugyanígy az összes évszaknak megfelelően. HA érdekel valakit, és dec, jan, feb-ban akar benne lenni a naptárban, akkor irány ki a pusztába szép téli képeket csinálni!.-))
Ferko2009-01-06 12:54:35 // 87385
Szasztok!:-))
Elkezdtem utána szimatolni a 2010-es naptárnak.:-DD Elvégre nyakunkon az év vége!:-DDDD
Nos elképzelhető ( gyakorlatilag azon múlik, hogy akarjátok-e?), hogy egy kollégám meg tudja oldani a szerkesztést. Azért vele szeretném csináltatni, mert vele nap mint nap találkozom, így bármi kérdés óhaj sóhaj van, azt tudom közölni vele. Ezen kívül mind a fali, mind az asztali naptár tartalmazna névnapokat és ünnepnapokat is, kiemelve ez utóbbiakat. Többeknek volt ilyen igénye. NagypöTS Ferko meg jól elintézi!:-)))
Árakról majd később tudok nyilatkozni. Ami már biztos, hogy úgy lesz megcsinálva, hogy a fali naptár 6 lapot fog tartalmazni; kétoldalas nyomtatás - előtérbe helyezvén a papírral való takaérkoskodást. Ugyanígy lenne az asztali naptár is, csak ott értelemszerűen 26 lap lenne. Félévkor meg fordítani kell. A fordításban szakmai segítséget tudok nyújtani annak, aki igényli!.-DDDDDD Vicccet félre téve így olcsóbb lesz, mint ha 12, illetve 52 laposat csinálnánk. Annyi, hogy lesz egy kis plusz díja a kollégámnak, hiszen megszerkeszteni nem egyszerű. A nyomtatásnak is lesz díja, és a spirálozásnak is. De szerintem kijön az egész hóbelebanc kb annyiból, mint idén.:-)

Nos, mit szóltok?
Azzurro2009-01-06 11:52:00 // 87384
Igen, csak akik ezt irják, és mondják azok, visszont az Alfát gyalázák!És nem is olyan kis mértékben.Ahol dolgozom, ott is ez van sajna, de egy csöpet sem érdekel!Mivel nekem eddig csak olasz autom volt, és ezen nem is változtatok.Nekem bevált, és csak ez érdekel.
1 db csevegős hozzászólás elrejtve
Azzurro2009-01-06 11:42:48 // 87382
Sziasztok!Igen nagyon igazakat irtál, csak sajna van aki beválal egy ilyen autot, és utána jön rá hogy milyen drága hozzá az alkatrész.De nekem akor sem kéne, egy német autó sem!Magyarok fanatikusan elszántak a német márka után, és mivel sok van belöle, igy az alkatrészek is kedvező árakon elérhetők.Sokal több, az utángyártó cég ( kisiparos ).
4 db csevegős hozzászólás elrejtve
147Smz2009-01-06 11:35:43 // 87377
Remélem igazad van ebben. Bár Halesz kocsija és szegény Koz a tanúja annak, hogy ez nem mindig igaz :-(
1 db csevegős hozzászólás elrejtve
147Smz2009-01-06 11:31:59 // 87375
Minden dízelnek szar a hangja, csak te a saját kocsidét nem hallod olyan erősen az utastérből :-)

Egyébként én úgy gondolom, hogy a legtöbb autóban szintén tönkre mennek az ilyen lambda szonda-légmennyiség mérő és ezekhez hasonló alkatrészek. Csak ott a kocsi nincs annyira teljesítményre kihegyezve, nem sínyli meg annyira a dolgot és a tulaj sok esetben észre sem veszi, hogy valami nem stimmel. Mi viszont itt a fórumban háklisak vagyunk minden apróságra (jó értelemben), és szeretjük jó állapotban tartani a kocsinkat.

Én továbbra is azt mondom, hogy ha hasonló teljesítményű, méretű és felszereltségű autót vettem volna Civicből vagy Golfból, akkor még mindig nem jött volna vissza az a másfél millás árkülönbség, amivel azok drágábbak voltak. Eddig ami nem kopás hibájából eredendő szervizem volt az a lambda szonda, meg egy csikorgó leömlő felfogató. Összesen 50 rongy. És másfél éve nálam van a kocsi, szar budapesti utakon járok vele mindennap. Most kell majd vezmódot cserélni, meg kézifékbowdent, de ezek munkadíjjal együtt 50 körül megállnak. Szóval ha ezt nézem, akkor eddig 100 ezrembe voltak azok a javítások, amikre azt mondja az átlagember, hogy nem kéne tönkremennie ilyen hamar. Ez pedig úgy vélem nagyon kevés az autó által nyújtott élvezethez képest.
Selmak2009-01-06 11:26:30 // 87374
Hm azért a Nord TS jobban bírja mint a FIAT TS a gyűrődést és alig gyengébb, csak valamiért kizárólag az ALFA motorokat irtották ki FIATék.
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.

Jelentem a moderátornak