Mostmár műfarajongó lettem...rájöttem, hogy divatból utáljátok, nekem meg mostmár csakazértis tetszik! :-)) Legalább nem sivár fekete műanyag! Csak irigykedtek mi? Van a váltógombon is ám!!
:-DDD
Ezek szerint nálatok se olcsóbbak a házikók...Sajna:-((((
Én is rajta lennék már a kis kertes pecón!!!!
De úgy néz ki,h egyenlőre nem jön össze:-((((
Pedig kinéztem egy kis aranyosat a holt-Tisza parton...Csend,és nyugalom,peca,fürdés...BRÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜ
apja!
az első projekt szerezzünk egy házat Gábornak, aztán jöhet a:
"SZEREZZÜNK NÁZÁRETIT GÁBORNAK"
és igérem mindenkit viszek a házavatón egy körre, és végig villogni fog a beszarásjelző :)
mi?
ha odamegyünk, és lemondja, akkor kiforgatjuk a bundájából a csávót.....
nem szarral focizunk, ha meg akarjuk nézni, akkor meg fogjuk nézni.
ha kimegy strandra, akkor kimegyünk, és leeresztjük a vizet.
ha családi kajára megy, akkor megesszük a kajáját.
ha elássa a kocsit, akkor megkeressük detektorral.
Ferkoért mindent megteszünk.
most abbahagyom, mert ezek olyan kemény mondatok voltak, hogy felsértették a pici szám :))))))))))))))))))))
Én próbáltam esküszöm igaz csak egyszer. Másodikról lemondtam.
A Szolnoki találkozó előtt beszéltem vele pénteken hogy akkor neki mikor lenne jó. Aszogya hogy vasárnap délelőtt. Jó mondom majd kómásan de felkelünk és hamarabb indulunk. Vasárnap visszafelé berényben megáltunk pihenni meg akkor gondoltam rácsörgök az ürgére hogy még is hova kellene menni. Erre akkor közli, hogy még sem jó mert strandolni mennek. Mondtam magamban hogy oké strandoljatok. Azóta is kíváncsi vagyok az autóra de nem vitt rá a szentlélek hogy megint felhívjam. Ha netán meg akarja venni valaki, megegyeznek egy árban aztán mikor kifizetné hirtelen még sem akarja majd eladni annyiért... ?
Kössz akkó nem...