Satti2008-09-28 13:19:14 //
78844
Nagy dilemmában is vagyok, mert tervezve volt, hogy ősszel eladom, ráadásul van is itt helyben egy srác, akinek nagyon teccik, azt mondta, kivárja az októbert, mert kellene neki a gép, de nem vagyok még biztos benne, hogy el akarom-e, legalábbis az idén adni, mert most, hogy túl vagyunk az új lakás vásárláson, nem igazán tudok plussz pénzt autóba rakni, meg annyira jó ez a kis gép, szép állapotban is van, egyedi is vmennyire, meg mostanában is szoktam nézni, hogy egyáltalán nincs normális eladó 145, főleg nincsen utolsó szériás SE eladó, abszolút nem volt most hírdetve, ha meg van, az is általában nem a legjobb állapotú, arról nem is beszélve, hogy ebben a színben meg pláne nagyon ritka, egyszóval nincs okom eladni, mert hasonló jót nem nagyon tudnék helyette venni, átlagosat meg nem akarok.
Satti2008-09-28 13:10:12 //
78836
Olyat kell venni, ami teccik, és a lényeg, hogy jó legyen az állapota.Mindenkinek az jön be jobban, ami éppen van, bár érdekes, ha választani kellene két egyforma színű, állapotú 145 QV, vagy 146 Ti közül, valószínűleg én a 145-öt választanám.