Még nem volt ilyenem, de biztos lehetsz benne, hogy kajálni fogja a betétet. Egy fúrt, mart tárcsa= sajtreszelő+tökgyalu :-)) Főleg ha puha betétet teszel fel. A fékerő viszont konkrét lesz biztosan, az nem fog viccelni :-)
Valakinek volt-e már az autójában Brembo fúrt & mart sportféktárcsája, ferodo DS 2000 betétekkel? Vagy valaki vmi infot nem tud róla? Mennyire kopik, mennyire éri meg stb.? :]
Az enyém is megeszik "újabban" 9-10 litert, pedig csak egyhatos. Tavaly, amikor vettem 7,5 l körül volt a fogyasztás városban, klímával. Idén 700 km autópálya + országút kombinációban 10 l lett az átlag. Igaz, hogy pályán 140-150-nel, országúton 110 körül mentem. Kevés város volt benne. Szerintem ez nem normális. Pláne a tavalyi értékhez képest.
Hát az hogy a mutató stabilan 90-en áll, még nem jelenti azt, hogy jól is működik a termosztát! Mert ragadhat be nyitott állapotban is, és akkor is eléri az üzemi hőfokot, csak nem mindegy, hogy közben egy emelt mennyiségű benyát iszik meg a verda!
De ez csak egy megjegyzés, mert ehhez meg kell nézni a termosztátot, vagy ha van rá lehetőség, egy visszatérő körön megmérni a vízhőfokot.
Igen. Hamar bemelegszik, és stabilan tartja a 90-et. Lambdám meg nyár végén lett cserélve, télen volt zöldkártya, ott is jó volt a lambda.
Megkonzultálom Csörivel majd a dolgot, de attól félek erre a jelenségre nem tud mit mondani egy szerelő sem, csak hogy cseréljünk ki pár 30-40-50 rongy körüli alkatrészt, ami befolyásolhatja a fogyit és reméljük megjavul :-) De ha ennyit ráköltök, az a büdös életben nem jön vissza azon a fogyasztácsökkenésen, amit talán sikerül elérnem.