2 hétig nem voltam internyet közelben, így mégegyszer köszönöm annak, aki jan. 15-én felköszöntött! :))
Ez alatt a 2 hét alatt a TD a kecskeméti városi forgalomba volt befogva. A fogyasztása 8-9 liter körül alakult, szigorúan csak városban. Minden oké volt vele, kivéve a szervókormány szervórendszerét.
Csak hideg motornál, valahol falsot szív a rendszer, és a habos (levegődús) olajat kinyomja a szervóolaj tartály túlfolyóján. A kormányművem teljesen száraz, a gumiharangok alatt is, itt biztos nem szív falsot. A szervószivattyúmat 4 hete cseréltettem, az is tök száraz, szvsz valami cső lehet megtörve.
Szerintetek?
Fogok egy Themat- kipattintom a motorét belőle:))) Fogk egy 155-öt kap egy GTA szélesítést, aztán szép dupla kipuffot, nagy és nyitott kerekeket, meg ferrari fékeket:D Ületetést, és aztán elfordítom a kulcsot és megyek kifliért:D
az egészért nem is sok a 10 rugó, de inkább megjavítom a vezetőülésem :) kicsit kivan a támla, valami elreccsent benne. Ha nem tudom haverokkal megjavítani, akkor lehet érdekel majd ez a szett...
Vagy!?
Ülés szett?
Ennek a hátsó ülőlapján parázslott valaki.De nincs kiűlve és csak ez is koszos.
10 000ft/szett.
De van még két szett "Buksi féle" világos is.
Az egyik első pár (V6 é volt) övfeszítős kivitel.
10 000ft/szett azok is:)
Vagy szőnyeg valakinek?
66000km-t futott autóból. A j1 alatt van egy parázs nyom.
Csak kipucolod és be is lehet szerelni. Amúgy is ez az 1db használható szőnyegem van.
5000ft